birkedilianne ZDM Tanrı anlamına geliyor.Ve koymak dini boyutunu düşünenler için maalesef doğru değil.
AnneHilal birkedilianne ben de oğlum olursa Kayra koymayı düşünüyorum ve baya araştırdım caizliğini koyulmamalı diye bir ibare görmedim anlam olarak da tanrı değil tanrıdan gelen iyilik anlamı var diye gördüm
MEHMETnecla2020 ikicocukluannee Benimde oğlumun adı bulut kızım yağmur üçüncü ye isim arıyoruz erkek ismi🤗
ikicocukluannee MEHMETnecla2020 yaa ne güzel bulut ismini çok seviyorum . Yadırgayan oldu mu acaba ismi çok merak ediyorum . Ayrıca üçüncüye ya deniz ya rüzgar koyun bence 😇😇
kayramom1 birkedilianne hayır ne alaka iyi araştırın isterseniz ilk oğlum un adı kayra ve çok araştırdık
Bkmezc birkedilianne ama araştırdığımda Google de . saygı duyulan büyük bir kimseden gelen iyilik. anlamına geliyor
hulyAlper Dün kontrole gittik. 13 haftalık olduk bugün de,doktor cinsiyetini tahmin etti sadece kız gibi dedi.🥰 Sizce inanmalımıyım 🙈 (En önemlisi sağlıklı olması tabi) 10 gün sonra tekrar gidicez o zaman belli olur mu acaba?
Zamanbukucu hulyAlper 12 haftadan 18 haftaya kadar %90 kız demişti doktorum 18 de bir gittin erkekmiş meğer😅 pipsini göstemese ultrasonda hala inanmıcaktım insan ilk duyduguna alışıyor çünkü. Detaylı ultrasonda da oğlumun olacagı kesinleşti💙💙💙 değişebiliyor yani canım bebeğin pozisyonundan ultrasondan doktora farkediyor. Sağlıkla gelsinler
Glsm48 hulyAlper bana 12 de kız erkek net değil dendi 13 de kız gibi dendi 15 de kız dendi 😁 değişir mi bilmiyorum 🙊
Ruveydahifa NurKeles Kerem koymayı düşünüyorum ama şimdi nalet eltilerim söylenirler ayy bizim yeğenin adı da kerem fln o yüzden geniş çaplı bi araştırma yapmak lazım kimsede olmayan bi isim mi diye 😅
MEHMETnecla2020 ikicocukluannee Çok beğeniliyor yadırgayan olmadı hiç deniz kız için de kullanılıyor o yüzden koymayız galiba onu.rüzgar güzel ama