Atlasveannesi Glsn1 Atlas olsun benim de Atlas sabahtan beri bakıyorum da yorumlara Atlas ismi yok cıldırıyorum 😂
Elif3434 Dilay24 Kaan ismini ben de çok beğeniyordum hep aklımdaydı bi oğlum olursa adını oğuz kaan koyarım diye, babasının adi oğuz kaan olunca benim hayallerim suya düştü 🤣
gullcannn NurKeles Egemen💙 Az kaldı oğluşumla kavuşmaya 36+1 haftalık olduk👶⏳ Eğer Egemen olmasaydı Göktürk ve ya Göktuğ düşünüyorduk.
MEHMETnecla2020 ikicocukluannee Benimde oğlumun adı bulut kızım yağmur üçüncü ye isim arıyoruz erkek ismi🤗
ZDM Buglem-sifa21 şifa isimli bir tanıdıgım vardı, ismim cok agır gelıyo, her hastlandıgımda ciddi hasta oluyorum acillik oluyorum diyordu.
sweetbaby1 Buglem-sifa21 Buğlem; isminin anlamı cenneti müjdeleyen melek olarak geçmektedir. Buğlem isminin gerçekteki anlamının eski bir kızılderili dilinde ‘bereket yüklü bulut’ olduğu ifade edilir. bilgin olsun diye yazdım canım🌸
Gamseee NurKeles Melinda - duru lina - eliz lina - Elif duru - Eylül mira - Elif ceylin - bunlar arasında doğuma kadar karar vericez inşallah 🤦🏼♀️
Detoks Kizim için birçok isim düşünüyoruz karar veremedik 30+6 haftalik oldukAmine,Alya, hüma,esila,gülce,eliz ve hüda bakalim neye karar vereceğiz ikizlerim var Dinçer ve ilayda ve 3 yasinda oğlum var Ömer Alp adı