Emregizem kızlar gebelikte nasıl iç çamaşırı kullanıyorsunuz hamilelik iç çamaşırlarında hiç rahat edemiyorum. göbek altı külotlarındaa da öyle 🧐ne giycem ben🤫🤣 18+2 haftalığız ama dar geliyo gibi hissediyorum
shinemuu Emregizem Normal çamaşırların lastikleri kırmızı iz yapıyor. Rahatsız oluyorum. E bebekten hamile külodu aldım. L-Xl beden. Göbek üstüne kadar çıkıyor. Hiç sıkmıyor. Çok rahat ettim onlarla.
zehranurr Emregizem trendyol nicoletta satıcısından renkli ve çoklu olan çamaşırlardan almıştım ve memnunum çok rahat gerçekten
Cerenvebebisi Bende şuan normal iç çamaşırlarimi giyiyorum hala 13 haftalık gebeyim biraz karnım var ve hiç rahat edemiyorum ne giyicegim hakkında hiç bilgim yok benimde 😁🤷
Pamugunannesi1 Emregizem Yüksek bel kilot almıştım lcw Homedan hamile olmadan önce şimdi tekrar gidip alıcam çok rahat ediyorum 🤗
Soe Emregizem 32+3 olduk hala aynı alt çamaşırlarımı giyiyorum, sütyenleri 1 beden büyüttüm sanırım bu hafta külotları da bir beden büyütcem.
Kafam Emregizem ben hamile iç çamaşırı aldım çok rahat ama kumaş yapısına göre rahat benimkiler penye aşırı rahat ediyorum m giyiyorsanız l alın m sıkıyor baskı yapıyor mide bulantısını tetikliyor
Emregizem Kafam bende aldım ama fakat rahat edemedim penye de olmasına rağmen lastik tarafı sıkma yapıyor
Corty Emregizem giyme daha kolay benze rahat edemiyorsan. Babane donu giyecek halin yok en nihayetinde dimi. Rahatın önemli hamiş