Hernameises irem_321 karan çok güzel bir isim ama soyismimiZle tuhaf oluyor 😅😂senin bebişinde sağlıkla gelsin inşallah😍
Eymeninannesiiii Benim bebegimin ismide Eymen olacak :) Ateş Asil Doruk Asaf isimlerini onerebilirim Saglicakla kucaginiza alin ♥️🤰
Ftm_08_61 Hernameises bende hep kız bekledim ikili test yapınca da kız denildi ama ogluşım olacak inşallah 35 haftalığız Emir olacak 🙂
Merve131521 Buradaki herkesin oglu olacak bende cinsiyet ogrenmeye cumartesi gidecegim ins.Nasil belirtiler yaşadınız merak ettim 😊
Hernameises Merve131521 canım ben şunu anladım ki bunun hiçbir kopyası belirtisi yok illa ultrasona girip doktor görecek 😊ekşi yedim tatlıdan tiksindim ağzıma sürmedim sonuç erkek☺️🤰🏻Hayırlı olur inşallah❣️
Sznmr Merve131521 herşeyi tuza banasım geliyo , tatlıyı görmek bile istemiyorum Hiç kusmadım ama çok fazla koku hassasiyetim var herşey pis kokuyo🤣 sonuç erkek😻 9. Haftada doktorumuz erkek bu dedi direk🙈
syazkaannn01 Busra_gunyuzlu 12 de kız 15 de erkek dedi canım 21 olduk hala erkek 🙈🐾 sağlıklı olsunlar önceliğimiz sonrasıda gönlünden geçen ne ise o olsun inşallah kuzum
Hernameises syazkaannn01 başıma gelir mi diye tereddüt deyim 😊😊Sağlıklı olsun da Allahtan hepsi kabulümüz canım❣️
Ftm_08_61 Hernameises kız gördüler 😁bende kız ismi baktım ilk kız patiği baktım aldım 16 haftada erkek dediler
Hernameises Ftm_08_61 yaa bende içimden kız geçtiği için bi kaç pembe cici almıştım çok alışveriş yapmamak lazım son aylara kadar bunu anladım🤭😂☺️😇