Heppimum Merhaba, Temmuz Ağustos ta doğum yapacak olan anneler sabahlık gerekli mi acaba? Yani üşüdüm diyen de var içim yandı diyen de :)
Kimkibu Heppimum benimde haziranda olacak ama yarım kollu bir sabahlık aldım.. üşümekten ziyade kalktıgımda üzerimi toparlasın die
Neslihanbew Heppimum Ocak da doğum yapmama rağmen hastanede kısa kollu gecelik giydim hiç üşümedim evde zaten normal eski kıyafetlerimi gitmiştik bol olanları tabi
DeryaSzrnzl Heppimum temmuzda doğum yapmıştım bu kez ağustosta yapıcam nasipse ilk doğumumda üşümüştüm o yüzden bu doğumda yanımda bulundurucam ben hatta yanlarına yelek şal tarzı alanlar var kullanmasanızda yanınızda bulundurum bence ☺️
DeryaSzrnzl Heppimum aynen garanti olsun diye birde doğumdan sonra biraz şeklimiz kayabiliyor kamufle amaçlıda kullanılabilir 😅
MomHero2 Heppimum haziranda doğum yapmıştım ve giymiştim sabahlık hastaneden de o şekilde çıktım. İkinci bebeğim ekim de olacak bakalım hava şartlarına göre ama ben üşümüştüm çorap dahi çıkarmadım ayağımdan
canserko Heppimum benimde temmuzda . Valla plajda bikini üzerine giydiğimiz yeldir yeldir şeylerden aldım ben 😂 tatilde de giyeriz
masalsmomm Heppimum benimde haziranda olcak dogumum dirsek hizasında bi sabahlık aldım incecik gecelikle kalktıgımda sırtıma alırım tutar diye fiyatıda cok uygundu birazda şık geldi bana 🥰
Eski9 Heppimum ben tesettürlü olduğum için kisakollu pijamaların üstüne sabahlık aldım LCW dan penye kumaş ince birşey
Seferyehatun Heppimum ben daha çok gelen gidenin yanında, üstüm usturuplu olsun diye giydim canım. Yoksa hiç gerek yoktu, kışta olsa odalar bebek için ayarlanıyor çok sıcak oluyor
Kediannesi123 Heppimum ben de bugün baktım daha sabahlık 😅 iki tane önü düğmeli kısa kollu pijama takımı aldım altı uzun. O yüzden sabahlığa çok gerek duymam diye düşündüm