ozgekar Dadas kasık batması adet sancısı gibi hafif ağrılar sık idrara çıkma gibi şeyler var bende çok az kaldı inşallah umutlanmak da istemiyorum herkes de aynı belirtiler olumlu olmuyor sonuçta
Zynpfdnlyd ozgekar 10.gunu öğrendim ben çok umutsuz adet ağrısını çekerken ogrendimm 3.gun embriyo suydu 11.gun kan testi sonuç 200
ozgekar Zynpfdnlyd harika inşallah daha da artar değerin rabbim bağışlasın kucağına Almayı da nasip etsin 🥰
Melekhkn ozgekar canm bnmde öyleydi ama 10.gun yap dedi doktorum bn 9.gun idrar testi yaptim ckti hemen istersen bi test yap
Dadas ozgekar sen hep mutlu ol ben hep derim annesi ❤️❤️😊😊 karnını sev güzel güzel enerjiler dualar yolla. Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🤲
ozgekar Dadas Allah razı olsun amin inşallah benim de dualarım isteyen emek veren herkese rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏🏻🐣
Dadas ozgekar amin canım benim inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz ya iki kişi geleceksin buraya yada üç 🥰🥰❤️❤️
Zehra-Arda ozgekar merhabalar canım ben 9 günü dayanamayıp test yapmıştım çok silikde olsa gördüm çift çizgiyi şuan 33 haftadayız çok şükür Hiç belirtim yoktu