Deletedmom05 Busrabusra aaa öncelikle cok büyük geçmiş olsun canım çok zor..😑 bu arada benimde evim orada. Yani annemlerin evi artik😁
MehRa MerveDmn bende rengin hanıma gideceğim de sizce nasıl acaba? Doktor çok önemli ya tedirginim biraz 🤷♀️
MerveDmn Deletedmom05 Memnunum ama hastane değişikliği yapıyor Medicana ya geçiyor bende başka bi doktor arayışı içindeyim
Deletedmom05 Demetzgen Hoşgeldin hemserim😍 cok gecmis olsun Doktor kime gidiyorsun? Hic duymadım öyle ama dikkat et canım doktorlar ne dedi kanamana
Demetzgen Perşembe günü kanamam oldu daha 14+4 haftalık hamileyim lekem geldi rahim kasılması oldu bi gece tedavi gördüm hiç başına gelen var mı veya böyle bişey duyan??
Osmotikkosmos Demetzgen ben 13. Haftada kanama gecirdim medova da sukran dogru doktorum 3 gun hastanede yattim cok sukur bir sıkıntı yok su an 18 haftaligiz 1.5 aydir sadece lavaboya gidecek sekilde surekli yatiyorum.
Demetzgen Deletedmom05 doktor saide tülin yamana gidiyorum medline hastnesinde çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar💕 sıkıntı stres belkide üşütmeden dolayı olabiliyomuş bir gece tedavi gördüm şimdi iyiyz çok şükür🙏🏻