Hatice017 Sevilay_47 hayır sakın yarim narkoz yapsınlar o anı gör pişman olursun ben 2 defa narkoz yapılan bir insanım biraz zor allah kimseye yasatmasin ben 2 defa kurtaj yaşadım o yüzden 🤲😘
a_burcu_bur Sevilay_47 38+5 olmasını siz mi istediniz vakti mi gelmişti, sancı mı var, nası oluyo. Benim de ilk gebelik, acemiyim 🙈 sezaryen istiyorum da 😝
Hatice017 Emineabdullah 3 buçuk aylık oluyor yani dördüncü ayın içinde oluyorsun 2. Trimester oluyor cnm 🤲😊
Msd26 ozgeacar 😁😁 aynı saate vermişler. Herhalde ameliyathaneye gelince ikimizi birden sezeryan yapıp gidecek Murat bey 🤣
ozgeacar Msd26 aa seninde mi o saatte 😂 benim sabah 10bucukta yatış verdiler burda ol dediler.2bucuk gibide doğuma alırız dedi murat hoca.ikimizide aynı anda alıp bitirecek herhalde 🤣🤣
Msd26 ozgeacar aynen banada 10 10 buçuk gibi yatış içim gel 2 dede alırız dedi bakalım hayırlısyla alalım bebişleri kucagımıza 🙏🤗❤️
Ayca_26 Msd26 Murat Şenol mu dogumunuzu gerçekleştirdi anestezi olarak genel mi spinal ve epidural mi uyguluyo sonda ne zaman takiliyo uyusukken mi
Hatice017 Sevilay_47 aynn cnm 🤲😊çok şükür allah banada o anı en kısa zamanda yaşatsın şu an 17 haftaligim daha 🤲😊