BusraUras Gggggmzztprkk protein. -Kuzu eti -Balık -Yumurta -Çiğ badem-ceviz-fındık -Kaşar (eski kaşar olsun ama) -Meyve En hızlı bunlar kilo aldırır bebişe.
momlove1 Gggggmzztprkk yazılanlar harici kefirde kilo yapıyormus ama daha arastırmadım zararı varmı yokmu sadece söylenti olarak duydum
MDT Gggggmzztprkk ben de bunun için uğraşıyorum canım. Kaşar, muz,nesquikli süt, badem, ceviz , bebe büsküvisi, et, yoğurt, balık, nohut gibi baklagiller öneriliyor
Ahsenbeyza Gggggmzztprkk İ mom omega kaşar soda ceviz sabahları 2 çay kaşığı pekmeZ yedim 34 haftama kadar hiç özel bişey yapmadım yemeeim de önden gidiyordu 1 hafta 35 hafta gram almamıştı şuan 37+4 2 hafta bunlari kullandım super gidiyor sanada tavsiye ederim
Cansueda Muz ceviz fındık kuruyemişler açıkçası süt ve süt ürünleri sabahları haşlanmış yumurta peynir gibi et balık tabi yağsız şekilde pişmiş olacak
Tggba MDT nesguik ve bebe baskı işini ben doktoruma sordum önermedi ev yapımı gıdalar ve sağlıklı gıdalar önemli sağlıklı olması için dedi 🙄
MDT Gggggmzztprkk bize de 2 gün önce söylendi bir hafta geriymiş kilosu. 2 hafta uğraşacam bakalım beslenme, takviye ve serum ile. 2 hafta sonra inşallah yakalamış olur haftasını
nurgulbayr Gggggmzztprkk Balık yağı tavsiye ederim canım ben balık yiyemediğim için doktor başlattı bana gelişimine çok faydası oldu bebeğin benimkinin markası easyfishoildi balığın tadı kokusu falan gelmediği için sıkıntı çekmeden kullandım ben
Tggba Gggggmzztprkk muzlu süt içerisine cevizde atabilirsin peynir yoğurt özellikle kaşar peynir ve kuruyemis
Handegozde Gggggmzztprkk ben muz ve kavrulmamış tuzsuz kuruyemiş düzenli tükettim (fındık ceviz badem) ve çok faydasini gordum
Aysekrcy Gggggmzztprkk bu yazılanları yemek dışında dinlenmek ve doğru yatış pozisyonunda olmakda etkiliyor canım ben doğum iznine ayrıldığımdan beri sürekli uyudum bişey yicekde halim yoktu ona rağmen bebek bi anda 3 hafta önden gitmeye başladı