Neseli5 asyamm59 bol bol dinlen canım, ben öyle yapıyorum, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Gzmduru0 Ben 32+1 im bitmeyen bir bel ağrım var ama normaldir diye düşünüyorum. Onun dışında yanmalar var midemde renni içiyorum işe yarıyor. Bebeğim 1bucuk kilo buna rağmen niye bu kadar bel ağrısı oluyor onu anlamıyorum ama. Birde bebekler kilo alsın diye neler yapıyorsunuz ??
Berrinsahinn Gzmduru0 merhaba ben de 30+3 üm.bende de aşırı bi bel ağrısı oluyordu magnezyum kullanıyorm ondan sonra rahatladım şimdi sol kalçama kramp giriyor
Armindia El_Ay1608 Bende 32+2 yim bel ağrısı, arada mide yanması, sabahları bulantı, genel bi halsizlik yorgunluk durumu , dis eti kanamaları.. ama buna şükür 😃
Gzmduru0 Armindia rica ederim sizin doktorunuz birşey demişmiydi ? Ben 10 kilo aldım sen zaten minyonsun bebekte minyon olucak şişman çocuk sağlıksız çocuktur dedi hatta ☺
Hssssh23 El_Ay1608 aşırı bel ağrım var yatsamda otursamda ne yapsam batıyor çok fena bide karnımda inanılmaz yırtılmalar var doğumdan sonra karnım bakılamayacak hale gelecek kesin
Armindia Gzmduru0 Benim 31+4 te 1600 gramdi doktor gayet normal dedi ama burdakilerin bebisleri bu haftada hep 2000 üstü oldukları için insan bi kuşkuya düşmüyor değil 🙃
Gzmduru0 Armindia aynı şey için endişeleniyoruz burdaki bebekler sanırım fazla iri 😄 Normal doğuma zemin hazırlıyoruz olumlu yanından bakalım
El_Ay1608 Armindia simdiden daha sonraki haftalarda buyuyucekmis doktorum bana oyle soyledi simdi 32+6dayim 1.800 olmus bebisim nst boyle soyledi
MDT Armindia benim de 32′ de 1600dü ve bir hafta geri dedi doktor. Tedirgin etti beni. Sizinki bir şey demedi mi 🤷🏻♀️
Armindia Gzmduru0 😂😂 Evet formdan haberimiz olmasa belki daha mutlu olacaktık 🤣🤣 inşallah öyle olur amin 🤲🤲🤗
EymenAli21 El_Ay1608 bu gece 35. Haftaya giriyoruz heryerim uzun zamandır kaşıntı var özellikle geceleri oluyor bebek hareketleri uzun süredir çok fazla gece gündüz sürekli minnakim durmuyor 😅🧿 özellikle ayaklarım ellerim çok şiş ve ellerim ağrıyo o derece kasılmalar Zor yürüyorum sürekli uyku hali kilo almaya devam biyandan ve dahası hamilelik hem güzel hem zor dua ediyorum hergun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😌🤲