Meliskam Kghkflfk Merhaba canim bendede var kabizlik hamilelikten oncede oluyordu o zaman takmiyordum… hamilelikten sonra doktora soyledim Dufalak diye surup al ic soyle dedi aldim kullandim bir gunde doktor 3 defa 20 ml kabul et dedi…ben bir defa kabul etdim 2 saat geçer geçmez karnima agri saldi mecburen tuvalete gitmem lazim oldu … onunla 2 3 gun normal gitdim …sonra yine olunca 1 defa ictim yine 2 3 gun normal oluyor…yani boyle…istesen sende doktoruna soyle uygun biliyorsa sende kullan cok yardim ediyor 1 defa kabul etmekle
Yasemin_35 Kghkflfk Sabah aç karnına kefir için, 10-15 dk sonra 1 bardak su için. En erken katı gıdanızı bundan yarım saat sonra yiyin. Alışkanlık haline getirirseniz çok rahatlayacaksınız. Tecrübe ile sabit (Sade kefir de olur activia da olur)
poyrazinannesi3547 Kghkflfk gün kurısunu kaynatın 3 4 tane ondan sonra blenderdan geçirin için ılık olarak inşallah faydası olur
Fabulas Eşit sayıda kuru incir ve siyah kuru kayısı(günkurusu) doğrayıp suda pişirip lapa şekilde yiyin, faydasını cok gördüm cokkkk. Fazla yapıp bir kaç günlük dolabada atabilirsiniz