Kghkflfk Hamilelikten öncede hep wc çıkma sorunum vardı şmdi dahada artttı.. bi ara kahve iyi geldi şmdi oda işe yaramıyo kahve içsemde çıkamıyorum. 4 günde bir anca.. napıyım akıl verir misiniz bana ya 🙁 kuru kayısı activia fln yiyyorum ama işe yaramıyo
Kuzusununannesi Kghkflfk günde bir su bardak kefir için ama fazlası kabızlık yapabilir o yüzden aşmayın bir bardağı
Kadriyed Kghkflfk bende her gün yoğurt ve salata mutlaka tüketiyordum ara öğünlerde ve sabah aç karna ılık suyla kayısı tüketiyordum ama yine de çok işe yaramıyordu. Kuru inciri yıkayıp minik minik doğrayıp zeytinyağına koydum ve beklettim 1-2 gün. Akşamdan bir kaşık incir ve yağından yiyince iyi geliyor. Deneyebilirsin. Ya da kadın doğumcun rahatlaman için bir ilaç verebilir ama onlar hep geçici çözüm oluyor ve bünye alışıyor ne yazıkki
Mrymonek Kghkflfk canım ben kabakli şeyler yiyorum öyle olunca. Birde hergun incir yemeye çalışıyorum bol suyla. Bazen yeşil elma yiyorum oda harekete geciriyor. Ama işte hepsini yapsam da cikamadigim oluyor 3gunden fazla kabızlık yaşamadım en kotu 3.gun çıktım şuan jergun cikİyorum ama çok zor bı durum pwtlicak gibi oluyor insan ilaç ta kullanmak istemedim son ana kadar öyle idare ediyorum
Eeliff_ Kghkflfk sabah aç karnına bi elma bana çok iyi gelmişti düzene girmişti bir de kuru kayısı siyah olan gün kurusu olarak geçiyor heralde o da çok iyi gelmişti
Kghkflfk Kadriyed o ilaçtan almıştım 3-4 gün kullandım işe yaradı sonra vucudum alıştı sanırm normale döndö eskisigibi. İnciri deniyim bi
Eeliff_ Kghkflfk bana da bi doktor söylemişti seneleer önce hala böyle zorlansam direk yapıyorum bi kaç güne toparlanıyorum inşaallah sana da iyi gelir canım
Ergen50 Kghkflfk bende yeşil erik yiyorum faydasını gördüm denemeni isterim bende birçok şey denedim bu işe yaradı ama 2-3 kase yedim
Nejlavrl Kghkflfk tahin ye beyaz ekmek degil tam tahilli tuket meyve olan kayisiyi tuket çıkarsın insallah