Gulsah94 Gokyz123 benim kesem 1.29 cm di gittiğimde ama bebek yoktu doktorum yolk kesesinin oluştuğunu bebeğin oluşucağını söylemişti. Bende o zaman biraz rahatlamıştım bende çok kuruyordum maalesef annelik şimdiden başlıyor 🤷🏻♀️
Gokyz123 Gulsah94 aaaa benimde kesem geçen hafta tam olarak 1.29 du. Ama yolk kesesi falan demedi doktor 🤦🏻♀️ 20 mm olunca görünürmüş internette öyle okumuştum. O yüzden sorun etmedim. Gerçekten çok zormuş. Hamile kalınca bitecek sanmıştım 🤷🏻♀️
Gulsah94 Gokyz123 maalesef hiç bitmiyor 😂🙈 annelik delilik derler doğruymuş şimdiden anladık ☺️☺️ Rabbim nasip etti kucağımıza almayıda nasip etsin inşaAllah. Ben testten sonra çok kurdum kesem nerde oluştu acaba diye kesemi gördüm bebek ne zaman oluşucak acaba dedim boş gebelik olurmı acaba dedim bebek oluştu kalbini dinledim Allahım korusun burda çok okudum kalbi dururmu acaba dedim her ultrason öncesi aklım çıkıyor ama çok şükür hareketlendiğini görünce biraz daha rahatladım 🥰
Gulsah94 Gokyz123 bu arada ben endişeliydim bebek oluşur mu sağlıklımı acaba dedim doktor endişelendiğimi anladığı için sanırım yolk kesesi oluşmuş sağlıklı gebeliklerde bunu görürüz diye açıklama yapmıştı ☺️
Gokyz123 Gulsah94 oofff aynen öyle canım valla aynı süreçler. Hep bir tedirginlik hali. Olumsuz hangi senaryo varsa onları kuruyoruz. 😂 Rabbim bu kadarını nasip ettiyse devamınıda eder inşallah. Hayırlısı bakalım. Yaşayıp görecez 🥰😍
Gokyz123 Gulsah94 yarın bebeği göremezsem bile inşallah yolk kesesini görürüm bari de kendimi onunla avuturum 🙈 şaka bir yana rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım 🌸🙏🏻
Gulsah94 Gokyz123 evet canım sorabilirsin yolk kesesinin oluşup oluşmadığını. Ayrıca haber verir misin merak ettim herkesin aynı olmuyor inşaAllah sen bebeğini görürsün ☺️
Gokyz123 Gulsah94 canım kalp atışını da duydum bebeği de gördüm şükürler olsun. Rabbim herkese nasip etsin 🌸💕
Mina06 Merhaba kızlar ben dün kan verdim beta 250 çıkmış adetim üstünden bugün 3 gün geçti normal mi kaç haftalık hamileyim acaba 🙈
Esen3535 kizannesiiii benim 22 bindi beta değerim normal yani tek gebelik beta ile ikiz olmasının Alakası olmuyor
MelekBas 10 bindi benim, banada herkes ikiz falan demisti ama alakasi yokmus doktorum oyle soylemisti. Betanin kac oldugunun bir onemi yok iki gunde bir iki katina cikiyor mu o onemli. Saglikla kucaginiza alin insallah