Ozlemvardar Benim ilk gebeliğim de 12. Haftada erkeğe benziyor dedi Hafta da kesin erkek demişti Şimdi 9 haftalık hamileyim yine aynı doktora gidiyorum bakalım bunu ne zaman öğrenirim çok merak ediyorum ❤️
Mlktprk Nurklc38 Göstermedi pozisyonu uygun değil sırtı dönük dedi doktor randevum 1 haziran şuan da o zaman öğrenirim diye umuyorum😀
citlenbigim2212 Beyza58 12+3 te kıza benziyor denildi 13+5 de erkeğe benziyor pipisi var sanki dedi doktorumuz şuan 13+6 dayız 16.cı haftamızı bekliyoruz o zaman kesin öğreniriz dedi doktorumuz 😊
Yasemin_35 Beyza58 12.haftamda ikizlerimden birine kız birine erkek ihtimali yüksek dedi hem kendi doktorum hem perinatolog. 13.haftada ikisinin de kız olduğunu öğrendim 😍
Yasemin_35 Sose21 İkili test zamanındasınız, 11-14. haftalar arası gitmeniz gerekiyor. Şuan tam zamanı 🌸
hanzadeee Beyza58 12 de erkek gibi dedi 15 de %80 erkek dedi yani 15 haftalikken ogrendim. ama 21 hafta da ogrenende var 12. haftada da .
lentil Beyza58 11.haftada yüzde 80 oranla söylemişti. Yarın sabah randevum var kesin öğreniriz heralde artık diye ümit ediyorum