GNurr Kızlar ya ikiz gebelik yaşayıp aşırı derece mide bulantısı ve yanması olan var mı ? Doktorum normal çünkü ikizler de böyle olur dedi 🙈
ikizminnaklar GNurr Malesef ben hergun aynı saatte kusuyorum. Mide bulantım sadece öğlen azalıyor sonra tekrar başlıyorve hiç geçmiyor.
sosi5 GNurr bende cok oldu basta ikiz olduğunu bilmeden sevindik biz esimle kızımız olacak diye bi oglumuz var bunlarda erkekmiş hala daha arada bulanır koku hassasiyetim devam ediyor garip koku takıntılarım da 😅
GNurr ikizminnaklar ya benim kusma yok ama bulantı ve yanma çok fazla var . Artık bulantıdan ağlıyorum 🙈😃 yeşil elma iyi geliyor biraz . Sizin yediğiniz bir şey var mı özellikle mide bulantısını bastırması için
ikizminnaklar GNurr Bana hap verdi ama o da fayda etmedi kullanmıyorum o yüzden.Sadece sabah peynir ,ekmek , salatalık ile bastirabiliyorum.Akşam yemeğinden sonra midem artk kabul etmiyor sonrası geri çıkıyor zaten🤦
GNurr Selenimom bende de aynısı var maalesef. Yemek kokularına dayanamıyorum .. Gördüğüm yemek veya hayalini kurduğum yemek bile midemi bulandırabiliyor 🙈🙈
GNurr sosi5 yaa :):) sağlıkla büyüsünler inşallah :) zaten koku hassasiyetim aşırı vardı hamilelikte dediğiniz gibi benimde garip takıntılarım oldu 🙈 sizin ne zaman geçmişti tahmini 😊
Selenimom GNurr akşama ne yemek pisireyim diye düşündüğüm her şey de benim midemi bulandırıyor. Geçen hafta maskeyle yemek yaptım kızımla eşime. Kendim full patates haşlama yedim ya
Kuzucuklar GNurr ben varım maalesef mide yanması pek yoktu ama bulantı 4 aya kadar sürdü doktorum normal dedi bulantı ilacı kullanıyordum onun sayesinde biseyler yiyebiliyordum ayakta durabiliyordum
sosi5 GNurr bulanıyor tahmini 6.aya dogru gecti arada bi yokluyor ama 😅 koku hassasiyeti su an anneme söylüyordum ev yemek kokuyor diye 😅🤣
GNurr Selenimom yaa 🙈 bende yemek yapamıyorum artık allahtan eşim anlayışla karşılıyor 🙈😊😊 patates haşlamasını ilk defa dün denedim bende iyi geldi 🥰
Selenimom GNurr ben KIZIMA gebeyken 65kiloyla hamile kaldım 10 haftalıkken 62 kiloydum. Ama sanki bunlarda daha da zayiflayacak gibi hissediyorum.
GNurr Selenimom benim arkadaşımda ikiz gebelikte çok kilo verdi . Belli bir aydan sonra aldı ama çok değil. Sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorum 🙏😊😊 birde kalp atışlarını kaçınca haftada duydunuz ? Alttan mı ? Üstten mi ? 🙈😊
Selenimom GNurr biz daha sadece kese gördük 😂 bu cumartesi kalp için çağırdı ama inş duyarız. Alttan bakmıyor gittiğim de hiç. Gittiğimde 6+5olacagiz muhtemelen
GNurr Selenimom bizim daha 5+5 🙈 ilk gebeliğim düşük oldu maalesef . Şekerdenmiş . Bundada sürekli çağırıyor kontrol ediyor. İkiz gebelikler riskli olur ihmal etmeyelim diyor . İlkide düşünce ister istemez korku oluyor 🙈
Selenimom GNurr doğurup kucağa alana kadar evine sağlıkla getirene kadar rahat edemiyor insan. Alttan duyar bence kalplerini. Kızımda alttan 5+4te duymuştuk. Yeni oluşuyor demişti.