hanzadeee esim tek isim olsun illa diyo bende iki isim istiyorum ben iki koycam diyorum ben nufus mudurlugune gidip ben koycam sen istedigin kadar iki isim koy dedi bir turlu anlasamadik sizce tek isim mi cift isim mi ?
Azizinannesi2 hanzadeee bence çift isim hem ilerde hangisinin kullanacağını kendis verir hemde sünnet çift isimli olmak saçma konuşmuş eşiniz
YuvarlanamayanPandaa hanzadeee bizde çift isim taraftarıyız oğlumunda iki ismi var eşiminde kızımızada çift koyacagız
2melekannesi_ hanzadeee ben çift isim daha çok seviyorum ama çift koyup tek isimle seslenmek değil iki isimi de kullanmaktan yanayım 🌸 bir de bizim soyadımız da kısa olduğu için iki isimi kaldırıyor soyadı da önemli bence uzunsa iki isimle hepten uzar zorluk olabilir çocuğa ilerde
shinemuu Azizinannesi2 Daha önce bir başlıkta yine bu konu konuşulöuştu. Böyle birşey yokmuş. İsim koymak sünnet. Google yazın Nihat Hatipoğlu’nun videosu var.
hanzadeee 2melekannesi_ karayel soyadimiz cok uzun degil ama anlasamiyoz bir turlu tek de tek diye tutturdu ben diyorum ki yigit ali olsun o diyo ki sadece yigit olsun bir turlu ortak paydada birlesemedik.
2melekannesi_ hanzadeee aslında yiğit ali de çok uzun değil söylerken akıcı oluyor tek isim gibi çıkıyor bence gayet hoş olmuş eşinizi ikna edebilirseniz yakışır yani🙈
Susamtanem2 hanzadeee Kesinlikle tek hele ki kızsa çocukta isim kargasasina gerek yok okulda zorluk sinavlarda kodlarken zorluk yurt dışında zorluk arkadaşlar arasında zorluk kız olursa 2 isim bı de kızlık soy adı kullanirsa ooo işi baya zor soyadimiz uzun o yüzden kızımız elif oğlumuz ege olacak 🤣
busranr06 hanzadeee benimde eşim aynı veee iki isim daha mantıklı geliyor bana nedense tek isim eksikmiş gibi bir his var nedense🙃ama bizimki tek olacak muhtemel💆🏻♀️
hanzadeee busranr06 aman erkekler boyle dik kafali ya nefret geliyo inat edince bu hic de istemedim oglum olsun kizim olsun istedim umarim oglum babasi gibi inat olmaz .
Nlfrylmz hanzadeee çift isimli biri olarak tek tabi ki. O kadar zor oluyor ki ilk ismimi hiç kullanmıyorum üstüme yük resmen ama sildiremiyorum 🤷🏼♀️
Annecik_ hanzadeee ayy ne ayıp yani karar verememiş olabilirsiniz de nüfusa gidip ben koycam demesi de bana ayıp geldi. Benim eşimde kendi ismini ikinci isim olarak koymak istedi hatta nüfusa giderken hala alay ediyordu ahahah ben gidiyorum istediğimi yazarım diye hele bir yaz bakalım gör neler oluyor, nihhahaa dedim koyamadı 🤪
hanzadeee Annecik_ valla bana kalsa ben suan bunun tartismasini bile.yapmam koyar gecerim ama ben gidemiycegim icin ortak noktada bulusmamiz lazim ama bir turlu yanasmiyo bu gidiste tek isim olcak gibi sinir olamicam yigit koy gec dicem kavga edesim yok hamile hamile😥 ama ayip ediyo tabi bir isim icin bu kadar diretmesi hic hos degil.
mommasBoys hanzadeee ilk oğlumun ismi babasının isteği üzerine iki isimdi ama kimse iki isimle seslenmiyor bende bu durumdan nefret ediyorum boşa koyulmuş gibi geliyor 😒 aynı durumu yaşamamak için bu sefer tek isim koymayı düşünüyorum açıkçası. Tek daha mantıklı geliyor
mrskement hanzadeee bnm eşimde 2 isim istemedi tek isim koycam diye tutturdu bnde tmm dedim en son kırmak istemedim 2.cocugun ismine karismicaksin dedim anlaştık
YunSer Çift isimli insanlar daha başarılı oluyor diye duymuştum. Misal Mustafa Kemal Atatürk, Mustafa Bülent Ecevit, Halil Turgut Özal, recep Tayyip Erdoğan bunun gibi nice örnekler var 🙃
MercimekveAnnesi16 hanzadeee valla bende iki isim arasında kalınca eşim istersen çift isim koyalım dedi bende hayır ya tek isim koyalım bende iki isim varda ne oluyor demiştim bence tek isim