BTSG04 haziranin25i maşallah canım ozaman Rabbim hayırlı eylesin sağlıkla huzurla büyüsün inşallah ♥️
haziranin25i BTSG04 Amin inşallah kuzum. Tüm hamişler bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarina almayı nasip eylesin 🤲🏼
BTSG04 midekoruyucu amin canım hepimizede hayırlı vakitte inşallah 🤲🏼♥️ Bıgün gezme planladım eşimle bugün daha beklesin diye bakıyorum 🤣🤣🤣🤣
Ikizdeniz BTSG04 masallah özendim valla Allah erken dogum riski olan herkese de bu gunleri göstersin 🤲😊
BTSG04 Ikizdeniz haklısın canım erken doğum riskini bilmiyorum tabiki Rabbim inşallah sağlıkla zamanında doğurmayı nasip etsin tüm hamilelere ♥️
istanbuldabiranne BTSG04 benim de ilk çocuğum 40+5 te mecburi sezeryanla doğmuştu.sağlıkla gelsin inşallah 💚
BTSG04 istanbuldabiranne Allah razı olsun canım 🌸 beni 41+3 kadar bekleteceklermiş inşallah gelir ozamana kadar
BTSG04 midekoruyucu aynen çantalarla gitcem 😅 benim annemin doğum sancıları başladığında pazardaymış az daha pzarda doğuyordum😂😂 bende bıgün çarşıya gitcem ilk kez bu hamilelikte tam doğuma denk gelir filan 🤣🤣🤣🤣🤣
BTSG04 Cilekkz-22 iyiyim canım valla bekliyorum daha 😅🙈 1 haftadır her an doğuma giderim diye evde rutin hayatımı yaşıyamadım inan bunaldım bugün biraz dışarı çıkcam alışverişe filan napim geleceği yok bari hayatımı yaşıyayım 😂