BTSG04 https://imgyukle.com/i/O8U8iy Artık günlük bilgim yok 😭😭😭 4. Trimester girdim 10 aylıkmı oldum 🤣🤣 güleyimmi ağlıyımmı bilemedim 🤦🏻♀️ Kızım çok nazlı çıktı ne sancı ne açılma ne nişan hiç bişey yok 🤷🏻♀️
Bett_blog BTSG04 amaannn Allah sabır versin 28+2 olduk bişe olmayacağını bilsem ıkınır doğurur kucağıma koynuma sokarım öyle ki heycanla bekliyorum😂😂🙈🙈🙈 sağlıkla gelsin tüm bebişler🤲🏻❣️
BTSG04 [silindi] yarın kontrolüm var inşallah açılma filan vardır gerçi ben hiç sancı çekmiyorum ama bakalım beklemekten başka çare yok gibi görünüyor 🤷🏻♀️
akgunbirsen BTSG04 haklısınız zor biliyorum yarın akşam doğurursunuz belki 🧐 ben ne yapayım daha çoook var sabırsızlanıyorum hatta eşime dedim uyusam doğum zamanı uyandırsanız diye.ç takılıyorum 😊
BTSG04 Bett_blog bacım az dur daha ben varım benden sonralar doğurdu ben daha bekliyorum 🤣🤣🤣 amiiin inşallah Rabbim herkese doğru zamanda kolay doğum nasip etsin inşallah 🌸
Glbnpk Bett_blog öyle demeyin vaktinde gelsin diye niyet edin. ☺️ Gelişimi açısından anne karnında geçen bir gün bile dünyada geçirilenden çok çok daha kıymetli. 🐥
Bett_blog BTSG04 ahahha Allah iyiliğinizi versin hayırlı doğumlar buraya doğurrdummmm yazdığınız güne inşAllahh🤲🏻😍🤗
BTSG04 akgunbirsen ayyy hadi inşallah ben hazırım yarında gelebilir 😍😁 sen kaç haftalıksın canım? 9 ay geçtide şu bir kaç gün geçmiyor seninde geçer öyle hızlı geçiyorki kefini çıkar
Kenzimahfi BTSG04 bende 41. Haftamda doğum yaptım doktor zmaan geçince biraz daha bekleyelim demişti bekledik. Hiç bir alamet nisan sancı vs olmadı zorla getirdik suni sancıyla 😊 Rabbim kolay doğum nasıp etsin bekle biraz illa ki gelecek😊
BTSG04 Kenzimahfi amin çok teşekkür ederim 🌸 bende 10 gün bekleriz dedi doktor şimdi her iki günde nst gitcem bakalım belki yarın bir gelişme olurda açıklık filan vardır belki
akgunbirsen BTSG04 ben daha 17 haftalığım oooo çok var canım şu an içeride kıpır kıpır hissediyorum:)
BTSG04 ktnzehra49 sağlıkla gelsin yeterki canım hangi doğum şekli olacağının önemi yok benim için . Rabbim hayırlı evlat eylesim darısı bizlere ☺️
BTSG04 Bett_blog ayyy inşallah bugün yarın yazarım beşki doğurdummm diyeee 💃🏻💃🏻💃🏻 Allah herkese kolay doğum nasip etsin 🌸