ktnzehra49 yarın hastaneye gidicem 2 febelik gerçi ama 6+5 de kalp atışlarını duyarmıyım acaba kozım 6 haftalıkken duydum ama ne biliyim bi sormak istedim
ebrr1048 ktnzehra49 6 haftalıktı benm tam daha çok küçük dedi dinletmedi ama gösterdi kalp hareketini
Kafam ktnzehra49 idrarın sıkışık sakın gitme keseyi sıkıstırırsın ben ıkı kez alttan baktırdım ustden duyamadık rahmın yapısı ıle alakalı
ktnzehra49 BTSG04 ben kızımda 4 haftalık gittim sadece kese vardı 6 haftalık gittiğimde kalp atışlarını dinletti şimdi hem salgın var hem de 1 yaşında kızım var onun için acelede etmek istemiyorum beklesem mi
ktnzehra49 Nurklc38 ben de kızımı 6 haftalık duydum ama ne biliyim üstünden biraz zaman geçmesini mi beklesem diye düşündüm
DenizBilge ktnzehra49 bence ertelemeyin aklınız hep bebişte kalacak. Gidip genel tahlilleri yaptırmakta fayda var
DenizBilge İdrara sıkışık gitmeye çalış muayeneye. Ben ilk başlarda hep o hatayı yapmıştım. Kesesini dahi görememiştik.
ktnzehra49 DenizBilge değil mi 10 gün önce öğrendim kalp atışlarını duymak için bekledim 2 ay önce düşük yaptığım için çok ertelemek doğru değil diye düşünüyorum 🤔
ktnzehra49 Kafam o konuda diğer 3 gebeliğimde olduğu gibi bi sıkıntı yaşamadım hep karından bakıldığında duyuldu vajinal ultrasonla bakılmadı ama idrara sıkışma demişti doktorum bana da kese sıkışıyormuş
Kafam ktnzehra49 beni ılk zaman cok sıkıştırdılar ıkı gun ağrısını çektim kese o kadar sıkışmış ki ultrosonda belli olmamıştı tuvaleti yapınca gördüler cahıl doktorlar cok malesef
ktnzehra49 Kafam yaa 😕 yok canım özellikle idrara sıkışık gelme demişti bana doktorum kese görünmez demişti