kinandolay 39+1 olduk 2 gündür gram uyku uyuyamıyorum çıldırmak üzereyim. Sancım ağrım yok ama neden uyuyamıyorum ki
Heyecanlianneee kinandolay bende 36+3 oldum bende de gram uyku yok ya nedenini bilmiyorum uyumak için deli oluyorum olmuyo 😒
Havva kinandolay 29+4 olarak daha çok erken ama bende uyuyamıyorum sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor. Sıcaklar bir taraftan acayip baş ağrısı oldu şuan uykusuzluktan
AycanAycan19 kinandolay yemin wderim ayni durumdayiz suan 39+3 2 gundurrr uyku falan yokk agri yok sanci yok ama niye uyku yok cok guzel uyyodum su iki gune kadar ama bugun sabahtan beri alt tarafima ignelwnme seklinde biseylwr oluyoo ara ara ama bkliyorum cogalir diye
Snm2021 Heyecanlianneee bende 36+3 bende uyuyamıyorum sadece gündüzleri bir iki saat falan dakıyorum yorgunlukta başladı herşeye üşeniyorum ev işi falan yapmaya halim yok yemeği bile zorla yapıyorum gecen haftaya kadar enerjim vardı ama bu aralar hiç birşey yapmak içimden gelmiyor
Cennet-polat Havva ben 27haftaligim iki gündür bende hiç uyuyamıyorum ya fazla erken başladık heralde
BelisinAnnesi 30+4 oldum bugün bende en erken 3 4 gibi uykuya dalabiliyorum bazen güneş doğuyor birde yatınca aniden gelen nefes tıkanıklığı 🤷♀️🤦♀️
Heyecanlianneee Snm2021 benimde hiç bişey yapmaya hevesim yok kasıklarım sürekli ağrıyo yataam kalkamam kalksam yatamam nasıl olucak bilmiyorum. İçimde hep bi sıkıntı var 😒
kinandolay Snm2021 son dönemlerde enerji patlaması yaşanır diyolar ama benimde yataktan kalkmaya halim yok vallahi
Snm2021 Heyecanlianneee al bendende o kadar ne güzel işimi gücümü yapıyodu tek başıma ama şimdi mutsuzumda anlamadım ya
kinandolay Heyecanlianneee benimde içim daralıyor sürekli dua okuyorum ister istemez tedirgin oluyoruz sanırım
irorkay kinandolay yeni post açtım daha çıldırmak üzereyim sanırım. Soluma dönüyorum belim karnım ağrıyor. Yastık koymadığım yer kalmadı. Yine de olmuyor. Uykum var ama uyuyamıyorum. Ne olacak böyle kafayı yiyeceğim sanırım
asellolya kinandolay heyecan bekleyiş psikolojik olarak etkiliyor olabilir bende sizle aynu haftadayım uyku düzenim bozuldu son birkac gündür dalamıyorum uykuya. vücut kendini hazırlıyordur belki gelecek gecelere 😅😅