Fatmanesli Sedaaakurul çok zor bnde enfeksiyonla baş edemiyorum.2.kutum antibiyotik amoklavin bide yediğim serumlar cabasi işallah tez zamanda şifa buluruz❤
Fatmanesli Sedaaakurul idrar testinde lökosit yüksek çıkınca sağlık ocağına rutin test vermstim orada cikti.sonra vjinamda mantar cikti.sonra ultrason cektrdim taş varmış böbrekte 2.kutum antibiyotikte hala gecmiyr çaresi bol su ve yürüyüş malesef😔
Tunartural 28 haftadan bende varım 2 gündür cinsiyet orqanimdan biraz yukarda ağrı var cok rahatsız edici mide yanması normal yaşantımda yer aldi ve böbreğimde hiç bir şey yokken ağrıyor
Bus46 Bide gece sık tuvalte çıkan var mı kalkarken ağrı oluyo bide yürürken zaten 90 lik nene gibi karnımı tuta tuta oy oyy oyy😂😂 diye diye hiç sevmiyorum gece kalkmayı su zaman biraz daha çabuk gitsin 😂
Ozgesapmaz Bus46 bennnnn 1 yudum su içiyorum sanki litre içmişim gibi arka arkaya sürekli kalkmaktan yoruluyorum 😂
Bus46 Ozgesapmaz hiç sorma ya valla içiyorum suyu saniye sürmeden baskı oluyo hemen tuvalete koşuyorum beklemeyede gelmiyo sancı yapiyo dışarı çıkamaz oldum evden cikarken gidiyorum sokağa çıkınca baskı oluyo asaya hoppa geliyo yol ortasinda gitcek bir yerde yok bazen bezmi taksam diyorum😂😂😂
susam_18 Oy annem.herkesin yorumunu okudumda demek tek değilmişim🤣 *iştahsızlık *kasık ağrısı *karın sertleşmesi *iç çamaşırından daralan göğús kafesi *rahat uyuyamama 28′e 1 kalan bunlar başladı 🙄😁
Omerraysemm Fatmanesli bn yatak döşek yatsam yeridir bnm de agrım var karnım beli özellikle rahim de agrı var ikinci gebelik ilkinde hiç böyle bişey yasamamdım cok zor ölüyorum nasıl gececek zamn bilmiyorm 😔
Rabia2934 Merveysel15 özellikle yendiğim bişe yok yani muz biraz fazla yiyorum sadece bi de köy tereyağı falan ondan herhalde
Bus46 Ozgesapmaz vallahi icmesem bile bebek asaya tekmeledigi zaman aniden geliyo😂evde kaç kere gittiğimin sayısını bilmiyorum😂
Fatmanesli Tüm şikayetlerin çoğu bendede var kızlar asla dışarı çıkamıyorum idrar torbam hep dolu gibi 28 +2 1300 kilosu benim