Fatmanesli Bende aşırı yorgunluk göğüs kafesine baskı vajinada ağrı uyuyamama birden değiştim sanki hiç Kendimi bu kadr kötü hissetmemistim.zatsn enfeksiyonum var böbrek ağrım var.moralim çok bozuk 😪
Sedaaakurul Fatmanesli Kaburga Ağrısı kasık ağrısı idrar testinde çıkan Protein 🤦 zor geçiyor benim açıkçası Fatmanesli
Ravzamuhammed Fatmanesli 26 haftadym 87 kg m çok kötü durumum heram doğrck gibi olym iki adm atnca nefesm çkmyo vel ağrısı kasık ağırsı artk doğramak istyorum
turkankrbyk Fatmanesli el ayak yanması ve ayaklarda acı ama cok sinir bozucuuu 🙁 başka şikayetim yok 😊
Fatmanesli Sedaaakurul çok zor bnde enfeksiyonla baş edemiyorum.2.kutum antibiyotik amoklavin bide yediğim serumlar cabasi işallah tez zamanda şifa buluruz❤
Fatmanesli Sedaaakurul idrar testinde lökosit yüksek çıkınca sağlık ocağına rutin test vermstim orada cikti.sonra vjinamda mantar cikti.sonra ultrason cektrdim taş varmış böbrekte 2.kutum antibiyotikte hala gecmiyr çaresi bol su ve yürüyüş malesef😔
Ciciannem27 Fatmanesli vajina da nasıl ağrı var bnde 28 hftlk oldum ara ara bişeyler oluyor ama niye oluyor bilmiyorum
Esss94 Bende de inanilmaz bir siskinlik, esnerken bile patlayacakmis gibi oluyorum ve hic uyuyamiyorum geceleri bi de o uykusuzlukla ise gitmek cok zor oluyor 😔
azraaaaa Her yerim ağrıyor çok halsiz hissediyorum.. bide iştah sıfır benimle aynı durumu yaşayan varmı
Fatmanesli azraaaaa benimde aynı hatta kusmam yoktu kusmam mide bulantim başarı yemek canım hiç istemiyor
Oykum_06 Fatmanesli 26 haftayım 🥰 çok fazla ayakta kalınca belimden ağrı giriyor. Bazen vajinamda baskı ve ağrı hissediyorum. Bunlar normalmiş ama 🤦🏼♀️
Pirincveannesi Fatmanesli kuluçum çok ağrıyo benim bide iki gündür bi gerinme isteği oluyo herinincede bacak kaslarım kasılıp ağrıyo 😣
gaamzee Fatmanesli bitek bende oluyor sanıyodum ya 😒😀 27+4deyim. Benim sorunum hep mideyle en başından beriiii. Uykusuzluk ve bazen ayaklarımın altı acıyor yürürken