Serendipity Mezig20 her tatile beraber gittigimiz bir grubumuz var sadece onlar biliyordu tatilde yiyip icmeme durumumdan dolayi dedik tatilde beraber olmasaydik onlara da gec derdik
Mezig20 2inciannelik söylenenlere kulak asmayın, evet bu dönemde duygusal oluyoruz ama sonuçta sizin yaşantınız ne güzel ikisi birlikte sağlıcakla büyür inşallah 😇
Senmerve Mezig20 5. Ayim bitmek uzere hala daha cevremde bilen yok xok kendi ailem esimin ailesi okadar esimin ailesi koyde yasar halalari amcalari koyde ama hic biri bilmiyo ilk gebeligimde hemen ogrenmislerdi ve isim konusundada cok karismislardi simdide kimseye soylettirmiyorum benden once kac kisi hamile kaldi koy gelinlerinde hepsini dogurmasina 2 ay avrken ogrendim 5 geliniz hepimiz 3 senelik geliniz 3 ununde doguma yakin ogrendim hamile olduklarini bende kimseye soylemedim en guzeli kimsenin bilmemesi bence surekli soru soruyolar yoksa senin daha cok erkenmis 3 aylik falan olunca soyle dusuk tehliken gecsin kalp atisini duy ilk 3 ay her gebelikte dusuk riski olur dikkat edilmesi gerek hevesini kirmak icin soylemiyorum
Mezig20 magnolia_ evet ben de bizzat arayıp söylemem ama karşılıklı muhabbet edip söylemeyince bir değişik hissediyorum🙈
Damla-Ata Mezig20 insan paylaşmak istiyor evet ama ben nazara inanan biriyim bebeğin içinde tutunması için sabrettim :)
Konul95 25 haftayım whatsappta konustugum kisiler biliyor, 1, 2 kisi haric. Instagram arkadaslarim bilmiyor kimse, resim falan paylasmadim cunku. Wp ta da soranlara soyledim , 1 2 en yakin arkadaslarim var onlara kendim dedim.
Zeynepela1 Doğuma 3 ay var sadece aile akraba biliyor aman millet bilse ben olacak sanki 😂 doğurunca atarım bu benim diye 😂😂😂😂
Deryaakan 5 haftalık hamile olduğumu sabah namazına kalkarken öğrenip hemen eşime söyleyince bir gün sonra doktora gitmeden annesine söylemişti. Annesinin duymasıyla ben daha bebeğimin kesin varlığından kesenin oluştuğundan habersizken eş dost akraba seven sevmeyen herkes duymuştu
Jewerly 15 16ydi sanirim instagrama ultrason görüntüsü atip cinsiyet anketi yapmistim neee nasill yine mii yorumlarindan başımı alamamıştım bir yaşında bir oglum daha var çünkü 😄 ilkinde de o haftalarda açıklamıştım sanırım
Deryaakan @Mezig20 Mezig20 Biri de arayıp tebrik etseydi keşke :( ama bebeğime kavuşayım da 2. Gebeliğim kısmet olursa söylemeyi düşünmüyorum bi 3-4 ay kadar :)