Mezig20 Kızlar 5 haftalık hamileyim ailemiz biliyor ama çevreye çok yaymadık sizler ne zaman söylediniz ?
2inciannelik Mezig20 15 haftalığım ikinci gebeliğim pek duyurmak istemiyorum açıkcası cinsiyetini öğrenince belki eşimle bi fotoğraf atarım dedim . Sadece annem ablam kaynanamlar biliyor babam abilerim bilmiyor 😃😃
Goksugul Mezig20 öğrendiğim gecenin ertesi sabahı 😂😂 duymayan kalmamıştı ve ben daha 3 haftalıkken öğrenmiştim 🙈
Serendipity Mezig20 ilk 3 ay erken diye demedik, detayli ultrasondan sonra soyledik 24.haftaya kadar 3kg almistim hic belli degildi o yuzden kimse de anlamadi 24.hafta soyledik
Mezig20 2inciannelik 2inciannelik arkadaşlarıma falan da söylemedim sanki söylemeyince trip yiyecekmişim gibi geliyor 🙈 eşim de söyleme dedi 🙄
alyavetuna 2inciannelik yemin ederim.hayran kaldim bende ikinci gebeliğin kimseye söylemeyim dedim annem sayesinde tüm sülalem duydu annem dayanamaz 🤣 esim tarafından kayinvalidem kardeşlerine söylemiş onlar başkalarına derken yayıldı tani hepsi mutluluk sevinçten dolayı kötü niyetli değiller ama söylemeden ne guzel durmuşlar ❤
Tuba0909 2inciannelik Ben 17+1′de öğrendim kızımız oluyor yazılı kartla fotoğraf çekip attım herkes öyle öğrendi 😇
Esmaaydemir Goksugul aynı ben 😁biz zaten eli kulagında bu haberi bekliyorduk ögrenince sagır sultan bile duydu 3 sene sonra gelince 🙈tutamadık kendimizi
busragole Goksugul al benden de o kadar sakınan göze çöp batıyor ya çok evham yapmamak rahat olmak en güzeli 🥰
yamacinannesii Mezig20 valla ben 16 haftalık hamileyim bilmeyen ama hala konuştuğum arkadaşlarım var tercih meselesi söylemek istemedim çünkü evli değil evlenmek ve çocuk sahibi olmak isteyen biri nasıl söylenir ki 🤷♀️
2inciannelik Mezig20 ben de tam tersi çekiniyorum ya ikinci gebeliğim oğlum 1,5 yaşında babamlar abimler erken der diye çünkü plansız bi gebelikte süpriz oldu o yüzden çekiniyorum
Goksugul Mezig20 valla en güzel zamanların bütün duygularını kiminle istiyorsan onunla yaşa bence canım 🤗 bol dua et hiçbi şey olmaz
pilates_egitmeni_anneadayi 4 haftalıkken öğrendim,yakın çevreme yani nerdeyse herkese söyledim 😅 şu an 10 haftalığım dün instagramda da paylaştım . Her şey nasip ben insanların bilip bilmemelerini önemsemiyorum . Hayat bu her şey biz insanlar için.
Mezig20 pilates_egitmeni_anneadayi evet öyle ama bazı insanlar sonradan duyunca niye ilk söylemedin diye tavır alıyor 😒
Esragnss Mezig20 6 haftalıkken ögrenmiştim ama 8. Haftmda kalp atışlarını duyunca ailemize arkadaşlarıma söyledim sadece internete atmayı çok dillendirmeyi sevmiyorum böyle güzel şeylerino yüzden şuanlık böyle gidiyor yani😂
Serendipity Mezig20 her tatile beraber gittigimiz bir grubumuz var sadece onlar biliyordu tatilde yiyip icmeme durumumdan dolayi dedik tatilde beraber olmasaydik onlara da gec derdik
Mezig20 2inciannelik söylenenlere kulak asmayın, evet bu dönemde duygusal oluyoruz ama sonuçta sizin yaşantınız ne güzel ikisi birlikte sağlıcakla büyür inşallah 😇
magnolia_ Mezig20 6.ayıma girdim daha yeni yeni sosyal medyada paylaşım yaptıkça farkedip yazıyor herkez hamilemisin diye kimseye soylemek icin ozellikle aramadım yada biriyle konusurken o farketmediyse sokemedim şimdi şimdi belli olmaya basladığı için hamilemisşn diyene evet diyorum
Mezig20 magnolia_ evet ben de bizzat arayıp söylemem ama karşılıklı muhabbet edip söylemeyince bir değişik hissediyorum🙈