Armanc Ilkannem memenı ver ıcebıldgı kadar ıcsın sonrasında bır öğün mama verdım bıberonla veya gece uyumadan önce o sekıldede kendıne bır düzen kurablırsın
Ilkannem Armanc tamam ozaman mesela memem de emiyor bir süre sonra uyuya kalyor ya.. Gine bir birbucuk saat sonra tekrar mememi verim. Sizin gibi bende bı öğün mama veririm biberonla inşallah bizimkisi de toparlar..
Armanc Ilkannem tabı suan küçük oldgu ıcın yoruluyor memede ama zaman geçtikçe uzuycak suresı sız sık emzırmeyı eksık etmeyin bızde ılk kontrole gıttgmzde vermıstı hatta devam ederse zayflama tekrar yatar demıslerdı ama sukur okullu oldu sen stres yapmakı sütun gelsın
Ilkannem Dua35 geçmiş olsun inşallah biraz daha idare edersiniz. Yalan yok çok zor bir süreç çok üzücü bir süreç ama Allah’ın iziniyle saag sağlim atlatirsiniz inşallah.. Yoğun bakımda hemen toparliyorlar.. bizim 2 hafta sürdü bazı daha az bazı daha çok sürüyor. Smdi kavuştuk işte baya küçük oluyorlar.. Benimki 2270 doğdu 41 cm . 2 buçuk hafta sonra yani dün 46 cm … Beslerken korkuyor insan yetiyor mu felan diye ama inşallah toparlicaklar sizde korkmayın sakin kalın girebildiği kadar gitsin anne karnında her gün kar ..
Dua35 Ilkannem çok teşekkür ederim benim sancım düşmüyor 🥺ben hissetmiyorum ama benim de 2150 gr dı çarşamba günü 43 cm..ciğer geliştirici iğnede yapıldı 34+5 iz bugün heran olabilir ama doğum sağlıkla kavuştursun ALLAH çok zor bi süreç
Ilkannem Dua35 34+5 çok güzel biz ozaman çok çabaladık o günleri görmeye belki hiç kuveze bile girmez Dualarım sizinle 💙💙 nst de ne kadar çıkıyor sancı
B-P-R Ilkannem canım benim belki bilgin yoktur hapymom Hamile uygulaması Happykdis ise doğum yaptikdan sonra geçilen Uygulama yani bunun ikinci uygulaması Happykdis uygulamasını indirin Orada sizin gibi yüzlerce anne var onlar size yardımcı olucaklardir Her zaman Ordan fikir alabilirsiniz bu uygulamada Genelikle Hamileler oluyor Çoğu kişinin de bilgisi olmaya biliyor ilk gebelikleri olabiliyor Ama diğer uygulama size mutlaka yardımcı olucaktir bebeğinizi sağlıcakla buyutun
ballanne Ilkannem benim kardeşimde prematüre doğdu bizimkide uyanmıyodu annem uyanmasa da alıp devamlı biberonla anne sütü sağıp veriyodu şimdi söyledim uyanmasını beklemesin sütü dayasın ağzına içirsin dedi uyuması lazım büyümesi için zaten uyandırmadan da besle inşallah kendine gelicek iki aya
Ilkannem ballanne çok teşekkür ederim cevabınız için Annenize sorarmisiniz peki kusunca çok mu icirmis oluyorum? Bazen beslerken korkuyorum tekrar kuscak.diye.felan 🥺🥺
Ozge98 Ilkannem çok geçmiş olsun ben yenidoğan hemşiresiyim bebeğiniz uyusa dahi uyandırıp 2 saatte bir beslemeniz lazım topuğunu sıkarak uyandırabilirsiniz bu kadar çok uyuyorsa sarılık da olabilir vücudunda gözlerinde sarılık görürseniz mutlaka bi bilirubin testi yaptırın
Ilkannem Ozge98 tamam ben 2 saati gecirmiyorum ama yinede korkuyorum Yoğun bakimda sarılık gecirmis ama taburcu olduğunda bütün değerleri iyiydi ..
Ilkannem Ozge98 peki iki saatte bir 40/50 ml yeterli mi? Yoruluyor o yüzden uyuya kalıyor bende bir buçuk iki saat sonra uyandırıp tekrar.okadar veriyorumm… Daha fazlasını içemiyor su an Ve göğüsüme sonradan çenesi güçlendik ten sonra yinede alışır mi ??
Dua35 Ilkannem çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun amin 🌸🙏🏻20/40/70 e kadar çıkıyor 🥺ben hissetmiyorum
ballanne Ilkannem evet kusuyosa doymuştur demektir diyo ama uyandırmadan da olsa beslesin mutlaka dedi
Ozge98 Ilkannem evet göğsünüze alışır ama biberon da kullansanız her beslemeden önce mutlaka göğsününüzü tutturun teması bırakmayın yani
Ilkannem Ozge98 tamam ozamak çok saolun … Pazartesi eğer tekrar kilo alamamıssa mama da takviye edecez dedi sağlık ocağı 🥺🥺 çok korkuyorum ona birşey olcak diye.
Ozge98 Ilkannem o zaman 40 50 ml gayet yeterli hatta çok bile gelebilir eğer midesi sindirmezse kusarak tepki verir veya süt kesiği gibi fazlası geri çıkar anlarsınız fazla beslediğinizi
Ozge98 Ilkannem Gönlünüzü ferah tutun Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz ne kadar problemli bebekler sağlığına kavuşuyor büyüyor sizin bebeğiniz neden büyümesin kendinize de bebeğinize de güvenin zor bir süreç ama geçecek