Dua35 merhaba , ben 34+0 da doğum yaptım sezeryan , doğum şekliniz ne olacak bilmiyorum ama sezeryan ise hiç korkmayın spinal oldum ben , bebeğin doğumuna şahit olmak muazzam bir his , ilk bir kaç gün ağrı acı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil , normal doğum tecrübem yok ama 22 saat sancı çektim, sancı gelince açılma olana kadar ne yazık ki yapacak bir şey yok sabretmekten başka . Doğumdan sonra süreç ise bebeğim 1870 kg olduğu için küveze alındı , ciğer geliştirici iğne olmuştum 1 hafta önce bebeğim doğumdan sonra solunum sıkıntısı yaşamadı. 2 hafta küvez de kilosu 2 kg üzeri olana kadar takibe alındı ilk zamanlar kilo kaybı oluyor biraz. Her gün süt götürdüm . İlk 3 gün yoktu sütüm zamanla geldi bol bol sağdım. Prematüre bebekler daha güçlü oluyor dediler hep bana , daha 50 günlük bebeğim ama öyle gerçekten hayata sımsıkı bağlanıyorlar . Sizin bebeğinizin solunum ve ya herhangi başka bir sıkıntısı olmazsa küveze bile girmeyebilir. Umarım güzel bir doğumunuz olur , sağlıkla gelir sağlıkla büyür bebeğiniz her şey gönlünüzce olsun 🌺