metehaninannesiii Rabismomm4 onu bilmiyorum canim pek samimi değilim sorduğum da öyle demişti hastaneyi arayıp bilgi edinin isterseniz arkadaşım 4500 oldu siz bana bu kadar fiyat verdiniz diyin
Rabismomm4 metehaninannesiii hastaneyle irtibata geçmedim canım ama ararım haftaya kontrolüm var birde murat hocayla konusuyum önce indirim yapıyor musunuz diye
Elifveoglu Berin ilkinde Medical palace Nagihan sarıya gitmiştim ikinci şu an çok yeni olduğu için gitmedim ama yine Nagihan hanıma gideceğim ilgili ve çok sakin bir Dr. Ben sezeryan olmuştum çok sıkıntı çekmedim kolay geçti.
YuvarlanamayanPandaa Rabismomm4 niğdede oldugu zamanlar daha çok şeyi yokken ablam doğum yapmıştı çok memnundu
Rabismomm4 YuvarlanamayanPandaa bütün hastaları çok memnun bende baştan beri başka Dr gitmedim 30 haftalık olduk doğumu da yaptırmasını istiyorum burda hastane yönetimi usulsüzlük yaptığı için ayrıldı mecbur Kayseri de olacak artık ☺️
YuvarlanamayanPandaa Rabismomm4 sağlıklı ve hayırlısı olsunda mesafe yakın Nasıl olsun sorunsuz sıkıntısız kurtulursun inşallah canım
Rabismomm4 YuvarlanamayanPandaa aynen canım sağ salim alalım kucağımıza da . hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım İnşallah evlatlarımızı 🤗🤲
_melike_6 YuvarlanamayanPandaa Doğrudur canım 😊 bize karşı çok ilgili arkadaşım da hamile ona da aynı şekilde ilgisizliğine hiç rastlamadım ne yalan söyleyeyim 🤷🏻♀️🙃
YuvarlanamayanPandaa _melike_6 ilkinde bende öyleydim ama daha ilgili dr görünce dedim ki yok ilgi buymuş dedım 😂 hayırlısı olsun canım benım hayrlı doğumlar
_melike_6 YuvarlanamayanPandaa Devlete gitmiştim ilk oradakiler biliyorsundur hiç ilgilenmiyorlar desem yeridir o yüzden bana ilgili geldi sanırım başka dr da gitmedim hiç ☺️ Teşekkür ederim canım sana da hayırlı doğumlar olur inşallah 🥰🤩🌸
YuvarlanamayanPandaa _melike_6 kötüleyemem dr canım yanlış anlama ilk oğlumu onda sezeryan oldum tercih meselesi❤️ Saol kuzum sanada hayırlı doğumlar 🌺😍
Haticebt Berin Acıbadem’de detaylı ultrason yok.. 3 farklı doğum paketi var 7000 ile 12500 arası değişiyor
sedaLL Berin doğum ücreti 3 farklı paket şeklinde var. Standart , VIP ve kıng olarak. Ben standart tercih edicem 7 bin TL. Ultrasonu bilmiyorum henüz
Krky38 Berin bende şuan ilk gebeliğim ve Özel Erciyes kartal hastanesi Rakip Turana gidiyorum. Memnunum çok şükür çok samimi cana yakın birisi bilgili ve çokda ilgi gösteren biridir… Başhekimdir kendisi