Sina Nurkose03 canm iki kese olunca çift yumurtamı oluyor ben şuan 6 haftalık ama bi hafta geriden geliyolar bulantı falan hiç yok sadece ara ara kask karn ağrısı var düşük riskm de
Nurkose03 Sina inşallah hiç başlamaz bulantıların canım. İleri veya geride gelmesi önemli değil bı kaç hafta sonra haftasını takip eder geç döllenme de olmuş olabilir ☺️ bol bol ayağını kaldır yat çok sarsma kendini sıcak suyla duş alma ilişki olmasın ☺️
Ozlemozkaner Lunis ben 7+6 duydum ama once gtsem duyardim belki ama 6 haftada bebek bile yoktu benim keseler vardi ici boatu 7+6 da duydum
ebruzb Lunis ben 6.hafta da gitmiştim kalp atışı duyamadık nolur nolmaz diye 8.haftada gittim onda duymuştuk🌸 içinizi ferah tutun allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🥰
Ozgull11 Nurkose03 ben 6.hafta da gittim tek kesede 2 bebek var dedi tek tek kalp atışını dinledim büyük ihtimal tek yumurta ikizi ama 3 hafta sonra gel tekrar bakacağız dedi merak ediyorum acaba tek yumurta mi 🤭 daha da önemlisi ikisinin de sağlıkla dünyaya gelmesi 😍
tugbadurmaz34 Nurkose03 2 doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi 6 haftada alalım dediler dün kabul etmedim eve geldim 3 gün önce betam 17 bindi bugün 53 bin olmuş inşallah iyi bir şeydir bu 🥺
Gizemmm12 Lunis ben de gebeliğimi 5. Haftada öğrendim kese vardı sadece içinde hiçbir şey gözükmuyordu 7. Haftada kalp atışını duyduk