D-uysal Leylaaa38 magnezinc kullanıyorum çinko ve magnezyum içeriyor gayet memnun kaldım kullandığımdan beri agrım geçti doktorunuza bi sorun
Busrakrkya Leylaaa38 maden suyu çok güzel bı magnezyum kaynağı günde 2 şişe maden suyu 1 muz iyi gelecektir . İlaç kullanmana gerek yok
Bsra_ayz Nurunannesiii12 ovalamak iyi bisey değil ama doktorum soylemisti. Erken doğuma neden olur diyordu
Nurunannesiii12 Bsra_ayz canım karnımı değil eşime sırtımı su göğüs sutyen bölgesi çok ağrıyor orayı ovalattiriyorum agrım hafifliyor ve uyuyorum
Nurunannesiii12 Leylaaa38 eşler destek olucak🙂🥰 tabiki de zor lucak bizi ama ebbisler iyi olsun anneler katlanir
Nurunannesiii12 Leylaaa38 esime simdiden asiliyorum e tabi ilgi sinin olmasi onemli.gogsunde uyutcakmis işten gelince gazını alicakmis.babasina düşkün olsun kızım diyor 🥰🙏 rabbim hep böyle güzel daim eylesin.kiymet bilen insanlar a çıksın evlatlarimizin yolu da 💕
defnes_mom Leylaaa38 u şeklinde bir yastık hem sırtı destekliyor hem de bacağınızı üstüne atabiliyorsunuz bu yastıktan sonra ağrım kalmadı ve aşırı rahat hamilelikten sonra da kullanırım 🙈☺️