Zehrak Benimde ekimin ikinci haftası görünüyor hiçbir şey almadım sonlara doğru al dedi herkes ama nasıl hareket etcem bilmiyorum zor olur diyen de var, bu arada Ekim de doğacak tüm bebisler erkek mi ya Ben mi öyle farkettim😂
emiras59 dertist son günümüz 2 Ekim nasipse 😊 Philips Avent ultra air emzik philips avent natural biberon Kundak havlu mustela bakım seti gümüş kapak Lansinoh göğüs ucu kremi ve pedi 2 tane 5 li hastane çıkışı 7 adet 0-3 body 3-4 adet 3-6 body Triko battaniye 2 müslin örtü Alize puffy battaniye kendim ördüm 2 tane 0-3 kadife tulum 2 sweat 3-6 ay uyku arkadaşı 2 adet 0-3 tek alt 2 adet 0-3 takım 6 çorap soğuk buhar makinası temizleme pamuğu babynest emzirme yastığı küvet kova maşrapa sıvı deterjan granül deterjan biberon emzik temizleyici bakım çantası şimdilik aklıma gelenler bunlar bu arada belki erken bulabilirsiniz ama hepsini indirimde diye aldım 🙈
Saripapatyam1 dertist eylül sonu bende inşallah 2-3 takımdan başka bireyimiz yok daha gelecek ayda başlarım insalah😍