Aysen3434 Ben kendimden yola cikarak tahmini konusayim canim sana kisa kollu zibin en cok kullanilan ve e bebekten almani tavsiye ederim hem kaliteli hem uygun fiyatli.Zibinda giysiler gibi bebegin cok cabuk buyudugu dusunulerek abartilmadan alinabilir.Ay ay almakta fayda var ilk etapta yenidogan arkasindan 3 ay zibin alinabilir e bebekte zibinlar bu sekilde oluyor yenidogan 3 ay 6 ay diye gidiyor.Kiyafet konusuna gelince ilk bebekte kendimde baya bir musriflik yapmisim baktigm zaman begendigim cogu seyi almistim ve giydirmeden kaldirdiklarim oldu yeni dogan donemini yani 0-3 aylik donemi ilk ele alirsak bebekler 40i ciktigi zaman birden bire değişiyorlar boy kilo olarak cogu bebekte farklilik olabilir ama benim gozlemim bu yonde alinan 10lu hastane cikislarina ek belki 3-4 parca yeni dogan yani 0-3 aylik takimlar yeterli olucaktir ilk zamanlar bebegin kusmasi yada kakasinin tasmasi cok olasi olmuyor yani esyalar kirlenmiyor bile.Sonrasini bebegin gelisimine gore 3-6 ay almakta fayda var sonrasini bebek dogmadan alinmasini pek onermiyorum cunku bebegin boy kilosu ne sekilde ilerler tahminde bulunmak zor 3-6 ay arasi bikac parca esya alip sonrasini bebek dogduktan sonra halletmek en mantiklisi.