Mukocetin 1PrensAnnesi Mervemiray3 Mervemiray3 Sıkma canını canım bu sefer gittiğinde inşallah iyi haberler alırsın stres yapma daha çok etklersin beslenmene dikkat et allah büyük 😊
Mervemiray3 Mukocetin tesekkür ederm cnm bugun aynen öyle yaptım yemedıgım sey kalmadı dıyebilirim simdi de nefes alamıyorum insallah bebişe de yarar😌
Alyazynpberfin Mervemiray3 benimde öyleydi cNım bol bol dinlen ayni durum bende oldu perinatolojiye gittim ben ve dedi ki bana bebeginde gerileme var dedi en fazla gününden geriler benimde suyu cok azdı doktorum rapor verdi evde dinlendim 10 gün tekrar aynıydı yediğime ictigime dikkat ettim erken doğum olxak dedi perinatolojilere gittim falan filan sonuç bebegim 41+1 dogdu 41 haftalikken bile ult da bana küçük gorunuyo dediler perinatolojiye zeynep kamile randevu alın istanbuldaysanuz
Mervemiray3 Alyazynpberfin tesekkür ederm sizede gecmis olsun izmirdeyim istenbulda dglm tesekkur ederm yıne de ıcımı rahatlattınız🌸
Alyazynpberfin Mervemiray3 hiç korkmayın bazen doktorlar abartıyo bende cok korktum psikolojim bozuldu resmen ama bebegim cok sağlıklı bi şekilde dogdu ve şuanda 5 bucuk aylık Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin❤🙏
Nly_csr Burcu_NFUE 21+2 De detaylı ultrosan yapılırken 440 gramdı benimde sanki az gibi geldi ama sorduğumda gayet normal dedi doktor şuan 23.hafta bi dahaki kontrol 18 haziranda bakalım o zamana kadar ne kadar buyuycez
BeybininAnasi Mervemiray3 canım sabahları üç yemek kaşığı hünnap keçiboynuzu özü tavsiye ederim. Benim bebiş hep normaldi, hünnaptan sonra 2 hafta öne geçti. Doktor bile şok olmuştu. Sabah aç karnına ye, sonra 1 saat falan bir şey yeme. Şifa olsun inşallah ❤️
Mervegns12 Mervemiray3 ilk gebeliğimde aynı sorunu bende yaşadım bebeğimin suyu azdı gelişimi gerideydi vs. Ama doktorum sağolsun 28. Haftadan 37. Haftaya kadar getirdi ve kızımı sağlıkla kucağıma aldım havuç suyunu banada doktorum önermişti bende içtim size tavsiyem tek doktorla sınırlı kalmayın 4 doktor gezdim ben diğer doktorlara kalsa bebeğimi o an alıcaklardı
Tsara Mervemiray3 kaşar peyniri yogurt Süt hatta manda yogurdu bunlar bebeğe kg aldırıyor suyun çoğalması içinde hergün taze sıkılmış havuç suyu doktor açıklamıştı tvde coğaltıyomui bebeğin suyunu araştırıp tüketin
Adanisa Mervemiray3 ben 29 haftalığım. 900 gram çoçuğun kilosu haftasına göre normal dedi… doktora ğöre mi değisiyor anlamıyorum ki
Baybymucize Mervemiray3 stres olma yaşam sınırına gelmiş iyi bir küvezde olan hastanede kalır kavuşmak olsun da benim de erken oldu kavuştuk şükür
Mervemiray3 Baybymucize bende öyle düsünüyorum ama yine de insanın aklında acabalar kalıyo tesekkür ederm yine de sagolun
tazeaane Mervemiray3 canım benim üzülme bebeğin de etkilenir ama kaşar ve muz gerçekten çok işe yarıyo benim bebeğim de zayıftı 1 haftada toparladı. İnşallah bebişin de toparlar hayırlısıyla kucağına alırsın 🤲
Seda1202 tazeaane bende normal kahvaltıda dilim dilim yiyorum sizde mi öyle tüketiyorsunuz yoksa birseylerle pişirip felan mı