Aybikee 1987gokce sizin kaçıncı hafta? Ben memnunum özgür hanımdan, çok pozitif ya, enerjisi insana yansıyır, umuyorum rahat bir doğum atlatırız
1987gokce Aybikee 35 haftaligiz, kesinlikle çok tatlı bir kadın ve normal doğum yanlısı en çok istediğim. Çok mutluyum onu buldugum için çünkü bi kaç doktor gezdim sonunda buldum. Inşallah normal doğum yapıcaz beraber şimdilik hersey yolunda bakalım 😊
Ecrin34 Dilekkkk merhaba umut hastanesin de doğum fiyatları ne kadar biliyor musunuz bide kaç haftaligiz acaba
Harunnisa Aylin01 sey acaba bu doktorun kardesi falan varmi benim doktorumda belma donertas idi merak ettimde
Deryak Şule selmana gidiyorum bende yeni başladım daha önce Erbil yağmura gidiyordum ikisi de özel muayenehane
Gencan MinikkMucizem bende diler koyuncu ya gitmeye başladım.ilk meryem gencer e gidiyordum ama insan ayrımı yapıp suratına bile doğru dürüst bakmıyordu kafası hep bi yerde gibiydi iyiki reyaptan ayrılmış ki diler hanıma gittim o kadar güler yüzlü ve insana değer veren biriki daha tanımadan elektrik aldım ve herşeyimi tek tek sordu 😊
Belissima Irmakgcgn Mesut bey pek konuşup bilgi veren bir doktor değil. Birşey sormadığın sürece pek konuşmuyor. Yani olumsuz biride değil ama ne bileyim çok ilgilide değil gibi :/
Irmakgcgn Belissima evet sen sormadan soylemiyor birsey. Zaten yogunluktan bitkin duruyor hep. Bende bilemiuorum🤔
Belissima Kubra_dmrr çok iyi diyorlar o doktoru ama çalıştığı hastane kötü doğumhanesi falan hiç beğenmedim :(
Sevgievranos Kubra_dmrr bende medilife hastanesi Burcu hanıma gidiyorum doğumumda olmayacağını söyledi tatile gidiyor 37.haftamdayım ilk gebeliğim ve cok endıselıyım selda hanıma gecsem acaba nasıl olur memnunmusunuz ?
Ozlemm Kubra_dmrr bende ondan aldim randevumu insallah gidicem haftaya.. bakalim ilk tanismamiz nasil Olacak
Gizemyigiter Arzuu merhaba memnun musunuz muayene ücreti Doğum ücreti hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız