Kbrazcan bsraanne avrasyaya gitmek istedim ama para için bebeği küveze alıyorlar falan dediler nasıl canım doktorun ? Doğum ücretleri nasıl
Melikeznar bsraanne bende avrasya hastanesine istepan beye gidiyorum ama değiştiricem gamze hanımı düşünüyorum ama çiğdem hanım nasıl?
Mine32 nevzatbaskomser canım doktorun nasıl memnunmusun randevulumu bakıyo nedir doguma sundugu ücret
Belissima Irmakgcgn 5,5 aylık hamileyim. 22. Hafta :) siz kaç haftalıksınız? Memnun musunuz Medut beyden ?
Etak86 Busecetin bende 8 haziran da sezeryan ile Doğum yaptım doktorum Bülent Bey ve çok güzel geçti doğumum😊😊
Gamze612 MnevverTosun memnun musun doktordan canim. Ben de doktor ariyorum muayene ucreti 215 tl dediler medical parki ama dogum fiyati bilgisi vermdiler. Sen biliyor musun
Irmakgcgn Belissima ben 34 haftaligimm. Aslinda cok memnundum ama bu aralar takintilarim var biraz. Normal dogum.istiyorum. hic bahsetmiyor gibime.geliyor. ama arkadasim dogurdu ben onuda mesut beye yonlendirmistim normal.dogurdu ondan sonra bir rahatladim 😊 bir aksilik olmadigi ve yaratilmadigi surece normal.dogum istiyorum ben
Betus93 Belissima bnde 22😍🙋🏻♀️Bebisimizi insallah istanbulda dogurmayi dusunuyom. Mesut beye muayene oldum. Onda dogum yaparim allah sikinti vermezse ins
Duygusss Aybikee Merhaba, Türkiye Hastanesi kadın doğum kadrosunu tamamen değiştirmiş sanırım 🤔 Bende evime yakın diye Türkiye Hastanesi veya Şişli Kolan arasında gidip geliyorum ama karar veremedim 🙄 memnun musunuz acaba doktorunuzdan ? 😇
BehiyeGrel Aybikee merhaba muayene ücreti ile Doğum ücretini söyleyebilirmisiniz? Doktorunuzdan memnunmusunuz ?
Belissima Irmakgcgn Mesut bey pek konuşup bilgi veren bir doktor değil. Birşey sormadığın sürece pek konuşmuyor. Yani olumsuz biride değil ama ne bileyim çok ilgilide değil gibi :/
MnevverTosun Gamze612 canım ben Gökmen beye gidiyorum riskli gebe olarak çok araştırdım. Çok iyi bir doktor ama oradaki diğer doktorlara göre biraz pahalı muayenesi 285 tl. Doğum ücretleri normal 5500 sezeryan 7000 civarı diye hatırlıyorum canım.