Rabismomm4 brfnyildirim bence tam tersi burda da kaç annede gördüm ekşi yiyip oğlan olan bende ekşi yedim hep oğlum olacak inşaallah 💙🤲
Cansu_C brfnyildirim 😅 bende yanlış bi deyim hamile kaldım kalalı sürekli ekşi acı baharatlı şeyler yemek istedimm ve ilk çağla aşerdimm😂😂 Sonuç mu 🤰❤️😅 Erkekkkkkkk😻😻
Ozgu_momy Yeşil elma ayva nar kışın bunları tükettik bolca şimdi de erik çağla oğlum olacak 🧁 Hiç tatlı yemedim hatta adını duyunca midem bulandı
haziranin25i brfnyildirim 32 yaşındayım hamileliğim de eriği ağzımın suyu akana kadar yedim ve kızım oldu. Doğurdum şuan evde erik var ve hiç oralı değilim 😂
Canankmrc brfnyildirim bende inanmıyorum acı yedim sürekli oglumda simdi ekşi yemek istiyor canım hep ama cinsiyetimizi ögrenmeye 4hafta var daha
yamacinannesii brfnyildirim hiç alakası yok ben hep ekşi yedim hatta gece kalkıp kalkıp yedim yani ama oğlum olucak
Menekseyorulmaz brfnyildirim valla değil külliyen yalan 🤣🤣 deli gibi tatlı yiyorum öyle böyle değil inanmazsınız ama.bir tanecik kızım olacak benim 🌺🤰 kurban olurum ona ben yerim onun her bir zerresini🙈🙈