Sedef27 Elfravza artık benle dalga geçiyorlar canım doğurma 5 yaşında çıkar diyorlar sinirim bozuluyor 😔😔
Burcuclk Sedef27 bende 39 haftalık hamileyim nasip olursa kızım olcak inş bir problemizde yok Allah’a şükür doktorum çok baskı yapıyor 40 kadar doğurdun doğurmadın sonrası sezaryan olur dio bazen bakıyorum yorumlara 41 hafta da tık yok benim doktor nie böyle yapıyor onu anlamış degilim strese girdim baya
Sedef27 Burcuclk canım doktordan doktora fark var sanırım çünkü benim doktorda 41 e kadar bakarız dedi ama benim normal doğum olcak belki de o yüzden bekletiyordur senin ilk hamileligin mi canım çatı muayenesi yaptı mi doktorun
Sedef27 Burcuclk sağlıklı olsunlarda canım öyle yada böyle gelecekler yani😊 çatın dardır belki doktorun ondan amaliyat demiştir canım vardır bunda da bir hayır sıkıntı yapma iyi olur inşallah rabbim hayırlısını versin her zaman hepimiz icin🤲
Zuleyha16 Elfravza cnm bende 40 haflatik oldum 35ten beri yalancı şancı çekiyorum hele 2 haftadır aşırı uyku felan kalmadı günde 2 saat uykuyla ayakta duruyorum bugün kontorlum var suni teklif eder doktor ama kabul etmicem çünkü sancılardan sonra normal.doguma kendime güvenim.kalmadi bakalm rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
asyabetul Elfravza sancı çıkmadan açılmaya bakmadı benimki de .. kuzenim de bir iki hafta önce doğum yaptı 41de ve hiç çatı muayenesi olmamış.. doktorlara güvenmek zorundayız vardır bildikleri
Gzdeses 40 haftalık anneler bugün kontrolümüz vardı tam 40. Haftadayız hafif sancılar çıktı nstde ben hissetmiyorum ama.Doktor sancılar çıkınca açılmaya bakalım dedi 1 cm açılma varmış bakalım iki gün sonraya tekrar çağırdı 🤷♀️