SenaHifa ysmn_1506 benim oğlum da sağolsun yalnızken öyle güzel hareket eder ki dışarıdan çok güzel belli olur gel gelelim ne video ne baba asla denk getiremedim. Ama babasının da şahit olmasını çok istiyorum bu olaylara. Artık adamı diktim tepeme açtım karnımı izleyeceksin dedim bugün göreceksin bu tekmeleri 😂 gözleri sulandı artık bi noktaya bakmaktan ama iyiki yapmışım bi süre inat etti hareket etmedi yine sonra gittik sandı heralde başladı tekmeler bütüün hareketlerini gördü çok şaşırdı tavsiye ederim 😂
birprensesvebirprensannesi ysmn_1506 Bizimde öyle eşime atar ama sakin takılır bana gelince ooooo parti yapar babasinda sakinleşir ama hiç atmıyor değil yani babasıyla da konuşur 🤭 Video konusunda öncelerde yakalayamiyordum ama artık yakalanıyor beyfendimiz tabi yakalayana kadar da canım çıkıyor ❣️ 33+4 uz bizde🐣
ysmn_1506 birprensesvebirprensannesi hahah sağlıkla gelsin inşallah ☺️ son zamanlarda döndüğü daha belli olur heralde o zamanlar yakalarız İnşallah 😀😍
Eski9 ysmn_1506 ahaha hep böyle olur zaten bende aynısı hopluyor zıplıyor video çekeyim diyorum duruyor 😁😁 herşeyde böyle oluyor kusumuz var konuşan video açıyorum susuyor sapsik sinir oluyoorum
Defne28 Bizimki okadar hareketliki aileden his etmeyen kalmadı, telefonumda onlarca video var😅 etrafımdaki herkez hiç bukadar hareketli bebek görmedik diyip şaşırıyor, bu durum beni korkutmuyor değil🙄 bakalım doğduktan sonra nasıl olucak😬🤲🏻🌸
ysmn_1506 Defne28 valla benim genelde gece hareketliydi eğer denilen doğruysa içerde ne kadarda dışarda o kadar diyorlar 😀 annem bana diyo sen çok yavastın çok uslu oldun kardeşim tam tersi valla bakalım ne olcak 😀
shinemuu ysmn_1506 Bizde de aynı baba gelinde hareketi kesiliyor. Eşim sen beni kandırıyorsun diyor. Benim dışardan belli olmuyor henüz. Sizin ilk kaçıncı haftada dışarıdan belli olmaya başladı?
ysmn_1506 shinemuu valla tam anlamıyla 28-29 arası olmaya başladı ama halen daha değişiyor bazen çoknet bazen çok dikkat gerekiyor ☺️
Aras55 ysmn_1506 Benimki de öyle babasına hiç pas vermiyor yavrum, eğer duruyosa bile ben elimi koyup sevdiğimde dans ediyo, babası konuşuyo seviyo ediyo tık yok 😂😂😂