Afyy Gamze2259 yani normal doğum yapamazsam spinal ile sezaryen ilk tercihim olurdu genel anestezide uyandıktan sonra ağrılar hemen başlıyor kendine gelmen uzun sürüyor umarım hakkımızda hayırlısı olur ☺️
Gamze2259 Afyy kesinlikle öyle. İnanılmaz sancıyla uyandım. Berbattı. Bunu düşünerek teselli olmaya çalışıyorum çokta panik bir insanim ama hayırlısı bakalım 🙈
Tuba04 hanibazen canım ben canı çok tatlı bi insanken normal yaptım herkes tebrik ediyor benden beklemiyorlarmış haliyle 😀 zaten Allah o gün bi güç veriyor korkudan ağladım beni öldürün bebeği alın bu acıyı hissetmeyin diye yalvardım ama gelip geçici herşey bi bakmışsın olup geçmiş 🥰
hanibazen Tuba04 geçen gün instagramda denk geldim beynin kayıt etmediği tek ağrı doğum sancısıymış. atıyorum sobada elinizi yaksanız beyin bunu unutmayıp engeller ya hani bidaha değmenizi, bi tek doğumda hissedilen acıyı siliyomuş. nasıl mucizevi 🤍
hanibazen Afyy oh kısa sürüyomuş 😍 peki sizce spinal mı epidural mi bu kararı bize mi bırakıyolar neye göre seçiliyo
Afyy hanibazen tamamen tercih meselesi ama spinalde bir defa ilaç veriliyor epiduralde bir katater takılı oluyor açıkçası ben bunu istemem ama çoğu insan için o daha kolay geliyor
katipannee Ozgesapmaz evet sadece 1 kere yürümeden önce kanama kontrolü için ama korkulacak bişey yok anlık her şey bastırıyor geçiyor
katipannee ebrarecem sakinleştiriciyi duymadım ama bence kendinizi strese sokup o duruma getirmeyin allah korusun tansiyonunuz filan çıkar o daha riskli. Sakinliğinizi korumaya çalışın korkulacak bişi yok bebeğinizi ve sağlıklı olmanızı düşünün gersi hallolur Allahın izniyle
ebrarecem katipannee çok teşekkürler 🙏🏼Haklısınız inşallah doktorumun dediği gibi bir şekilde gelecek anne olmak kolay değil ☺️
Eminos123 hanibazen normal dogum hic korkunc degil insnalar bu korkutma politikasina nasil inaniyor nasil korkutuluyir anlam veremiyorum sizin yerinizde olsam doguma hazirlik egitimi alirdim ve dogum hakkinda her dogru bilgiye sahip olurdum
Bsracmn Ayy benimde saatler kaldı saat 3 de giricem doğuma sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde
hanibazen Bsracmn siz de sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah çıkınca haberdar edin bizi de 😊
hanibazen Eminos123 bilinmeyen, o belirsizlik hali korkutuyo zaten. diğerini de bilmiyorum ama en azından bazı şeyler daha net gibi 😅