hanibazen merhaba ben hep normal doğum normal doğum diye hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri etrafta dolaşıyordum ama ansızın gelişen olumsuzluklar nedeniyle acilen erken sezaryen olma kararım verildi. İnanın aklımda sezaryen yokken bir anda ameliyat önlüğü giymiştim. Apar topar kanlar alındı ve ameliyata alındı. Soğuk kanlılığımı korudum çünkü söz konusu bebeğimdi. Hiç bilmediğim hastanede hiçbilmediğim doktorlar ve hemşireler ile ameliyata girdim. Hiç korkmayın ve bebeğinizi düşünün. Belimden 3 defa iğne yapıldı ilk 2 si başarısız oldu iğne yamuldu 3. De anesteziyi başarılı bir şekilde yapabildiler ama korkmayın acımıyor arı sokması gibi bile değil.Talimatlara uyduğunuz sürece sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Zaten bebeğimi çıkarıp ağlama sesini duyunca görmeden bile mutluluktan ağlamaya başladım sonra bebeğimi gösterdiler ve ameliyatın geri klan kısmında sadece bebeğimi düşündüm hiçbir şey düşünmüyorsunuz zaten. Bizim istisnai durumumuz hazırlıklıydım bebeğimi yoğun bakımına gideceğine o yüzden daha bir duygusallık ve korku vardı. 17 gibi ameliyathaneye alındım hazırlıklar doktorlar hemşireler filan derken biraz süre geçiyor uyuşman filan bekleniyor 17.37 de bebem doğdu 18.00 olmadan ben ameliyathaneden çıkıp odama geçtim. Allahın izniyle sağ salin ameliyatınız gerçekleşir ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz önemli olan sakin olmak ve güzel düşüncelerle bebeğinizi düşünmek. Sağlık personelinin talimatlarına uyun herşey çok güzel olacak 💐