Helinn22 Erkek anneleri sizce kaçıncı haftada doğum başlar benimki 33 hafta oldu bazı kişiler 36 37 de de doğum başlar diyorlar sizce doğrumu yoksa dahamı geç olur tahminlerinizi alabilirmiyim
rukiyeeefeee Helinn22 ilk oğlumu hatırlamıyorum ama ikinci oğlum 40+5 te hala sancım falan yoktu sezaryen oldum
Mimoza4343 Helinn22 Canim ben 38+2 oldum pazartesi sancilarim çıkti 1parmakra açıklığım var düzensiz sancılarım oluyo ne zaman geleceği belli değil kısacası kisiden kişiye değişiyo canim sen tedbirli dur yinede 🙂
Linam6868 Helinn22 Erkek geç doğar derler bende öyle duydum kızım 37 haftda dogmustu şimdi oğluma hamileyim 33 haftdayım bekliyorum gelmesini🤗 sağlıkla kucagimiza alalım insaAllah
Susamtanem2 boymom kızım 40 haftada suni sancıyla zor geldi kuzen 42 de kız doğum yaptı arkadaşlarımın oğlu oldu 37-38-39 en fazla 🤣
Cennet-polat Helinn22 bu kişiden kişiye gore değişen bişey yok erkek geç gelir kız erken gelir faln gibi laflar
Cennet-polat Helinn22 zaten33 haftaliksiniz eksiğiniz varsa artık tamamlayin nezaman geljcegi belli olmaz bebişin☺️