Nazo1212 miniksevdamm aynen canım kış bebegi :)) hayırlısıyla tam zamanında kucağımıza alırız insallah
sedanur4004 Nazo1212 bizde 21 haftalığız şuan bir sıkıntımız yok şükür. Sadece geceleri uyanmaya başladım uykularım bölünüyor 😂
C-g-l-a Bizde 21+3 olduk teyzeleri kipirdalarimiz başladı ara ara ama kasık ve karın ağrısı beni mahvediyor Birde ara ara herşeye ağlar oldum ah şu hormonlar 🙄☺️
minikprensimmm123 miniksevdamm Canım kasık ağrısı gelince böyle iğnelenme gibi veya adet sancısı gibi mi geliyor
minikprensimmm123 miniksevdamm Bende de aynı öyle oluyor canım ya özel bölgemde felan çok kramp giriyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
eylul02 miniksevdamm bu haftalarda başlıyor diyorlar:) benımde cok geriliyor karnım başlayacak gibi :)
Nazo1212 birkedilianne oh onada şükür canım :)) benim de deli gibi kasık ağrım ve mide bulantım var mide yanmalarim hafif hafif başladı sanki tam anlayamadım bulantilardan 😄
birkedilianne Nazo1212 Benim çok şükür 3. ay bitti mide bulantısı kesildi. 😄Yoksa patatese dönmüştüm😄 Dediğin gibi buna da şükür😄
C-g-l-a Nazo1212 benide ama doktor normal diyor iki haftam var kontrole gitmeye bakalım nasıl sabredecem ☺️☺️