AydanSahinSaban Nazo1212 dişim çok ağrıyor, kum döküyorum, kasklarim agriyor, sırtım kopuyor ve kızımın güzel tekmelerini hissediyorum (tek güzel sey ) 21+6 haftaligim ne zaman doguracagim diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
birkedilianne Nazo1212 Merhaba 21+4☺️ Bende en başından beri olan şiddetli kuyruk sokumu ve bel ağrısına ilaveten birkaç haftadır deli gibi mide yanması var 😅 Onun dışında çok hareketliyiz başka bir olayımız yok şimdilik☺️
sedanur4004 Nazo1212 bizde 21 haftalığız şuan bir sıkıntımız yok şükür. Sadece geceleri uyanmaya başladım uykularım bölünüyor 😂
Mom01 Sıfır belirti sanki hamile değilim sadece biraz psikolojim bozuldu biraz da fazla rüya görüyorum hepsi bu 🤔
minikprensimmm123 miniksevdamm Canım kasık ağrısı gelince böyle iğnelenme gibi veya adet sancısı gibi mi geliyor
miniksevdamm Nazo1212 ay niye başlamış ki tekrar ben 4. Aya kadar hiçbir şey yiyemeidm ama şimdi çok şükür arada bir oluyor sadece
miniksevdamm Minnos_huzur44 bizde hafif hafif hareketlenmeler var tekme falan değilde böyle hafif hissedilir birseyler
miniksevdamm Nazo1212 inşallah geçer hemen ya birde bebeğin artık beslenme zamanı canım sen dikkat et kendine
Nazo1212 birkedilianne oh onada şükür canım :)) benim de deli gibi kasık ağrım ve mide bulantım var mide yanmalarim hafif hafif başladı sanki tam anlayamadım bulantilardan 😄