Elizinannesii Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğim dğn 32+2 de dünyaya geldi şuan küvözde 😪 daha bir kere bile kucağıma alamadım
MerveKaya38 Elizinannesii Rabb’im sağlıkla çıkıp kucağına almayi nasip etsin inşallah canım erken gelen bebisler güçlüdür bol bol dua et canım 🤲🏻🌺
_hira_ Elizinannesii rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Erken doğum riskiniz var mıydı acaba hamileliğiniz boyunca ?
5432 Elizinannesii sıkıntı yapma canım benim oğlum da 32 haftalık doğdu küveze kaldı şimdi 6 yaşında çok şükür.
AysenO Canım bi anda sancın mı geldi nasıl oldu doğum? Bizim de riskimiz var 2 gün hastanede yattık çıktık 32. Haftamızdayız yatıyorum evde doğum erken olmasın diye😟
Elizinannesii AysenO sancı değil canım mukus tıkaccı geldi tamamen şeffaf ve katıydı doktorunu aradım hemen hastaneye gitmemi söyledi. Ebe baktığında rahim ağzı yumuşaması ve açılma gördü hemen sezeryan aldılar
Dua35 AysenO merhaba sizin neydi erken doğum riski nedeni bende hastanedeyim şuan 1 cm açılmam var ve nst de sancım çıkıyor bebekte aşağı inmiş baya
Kayabebekk Elizinannesii canim ayni olay bende de var 34ten beri ama 37 oldum hala dogum yapmadim seni sezeryana alma sebebleri ne ki cok sacma
ruveyda98 Elizinannesii evet hemen sezeryana neden aldılar ben 35 haftada açılmam vardı ama 39 haftada doğurdum yani beklemeleri gerekiyordu riskli birşey değilki açılmanın olması
Dua35 Elizinannesii ALLAH sağlıkla kavuştursun Canım 🙏🏻Erken doğum nedeni neydi ,bende şuan hastanede yatıyorum erken doğum olabilir her an
AysenO Dua35 bende ne açılma ne su ne nişan gelmesi hiçbişey yoktu canım. Sadece sancılarım oldu kasıklarımda adet olacakmış gibiydi içime doğdu gittim öyle anladık