emiras59 İyi geceler kızlar Dün aşı olmuştum bir şey yoktu bugün akşam başladı ağrısı şu an uyuyamıyorum ağrıdan buz tuttum iyi gelmedi önerisi olan? Ağlamaktan başka 🥺
Ipeknur emiras59 benim nereseyse 4 gün ağrıdı ilk akşam da ateş yaptı ben parol içtim başka da yapabileceğimiz bişey yok gibi
Durunbigeldim emiras59 benim ilk dozda ağrı vs olmadı bugün 2.ci dozu vuruldum şuanda yok ama siz parol için isterseniz
Teacher-mom Durunbigeldim ikinci dozun gününü geçerse sorun olur mu pazartesi gel demişlerdi ben gitmedimbügünde gidemicem ama bu hafta içi giderim sorun olur mu bileğisin olan var mı
emiras59 Teacher-mom sanmıyorum sorun olacağını. Size şimdiden geçmiş olsun ben ikinci dozu asla olmayacağım perişan oldum geceden beri
Durunbigeldim Teacher-mom bende 4 gün sonra gittim çünkü aramadılar unuttum. sorun olsa yapmazdı sanırım
Teacher-mom emiras59 geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla 1. Vuruldunuz 2. Vurulmazsanız bir anlamı olmuyormuş ☹️Canınız çok yanmış benim ilk dozda bir sorun olmadı ama 2. dozun gümbür gümbür geleceğini hissediyorum nedense😣
emiras59 Teacher-mom evet okudum yorumları ikinci doz daha kötü oluyormuş katlanamam 2018 de de olmuştum kene yapıştığı için kendimce 2.doz saydım bunu 🙇🏻♀️
emiras59 zeynpdemiiir yaa ilk gün hiçbir şey yok korkmayın ama size tavsiyem mutlaka gün boyu buz tutun ben dün tutmadım akşam bi başladı