Sed22-09 Cemileersin doktorunla konuşmalısın bunu yaptır diyorsa yaptırmalısın canım, benim doktorum bana gerek yok zayıfsın bebeğin herşeyini çok net görüyorum ama kilolu gebelerim de yaptırıyorum çünkü onlarda net görünmüyor herşey demişti, doktorunu dinle
Minikturtageliyor dertist parlaklık çoğu gebelikte görülüyor zaten ileridede kayboluyor. Benimde kızımda çıktı ve kayboldu.
dertist Minikturtageliyor bana o an soylendiginde cok korkmustum ama doktorlari bilirsin soguk ve nettirler yani o korkuyla tam 2 ay gezdim yani evladiyla sinanmak ne demek ozaman ogrenmistim biz hamileler doktorlarin her soyledigini kafaya takariz yada ben oyleyim
Minikturtageliyor dertist doktorların üslubuna göre bence benim doktorum hep takip etti, beni bilgilendirdi, sürekli durumu anlattı ☺️
dertist Minikturtageliyor bana oyle bi doktor gelmedigi icin cok zordu ve tek gitmiştim ogun yani düşünün tek basina atlatmam gerekti
Sssssyyyy dertist detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyor? Ve perinatoloji mi yapıyor bilginiz var mı
Busra333 Cemileersin mutlaka yaptırmalısın bence zorunlu diye bişey yok ama yüzde 80 perinotploglar herseyi söylüyor
dertist Sssssyyyy ozelde yaptiricaksan doktorun yonlendiriyo eger devlette yapicaksan ben anadolu yakasinda sadece zeynep kamil hastanesi yapiyo diye biliyorum ondada doppler diye aliyorsun ama kacirmaman lazim hemen doluyo
Serpilbb dertist benimde detaylı tertemiz çıktı sonradan bağırsakta bir parlaklık gözüktü.yani detaylıyla ilgisi değil bu sadece Parlaklık tek başına önemli bir durum teşkil etmiyor doktorunuz iyi değilmiş.
dertist Serpilbb maalesef var suan ikinci hamileligim devlette randevu bulursam yaptiricam yoksa zorlamiycam gelen allahtan sonucta
ebru23 Suleasyaa valla devlet riskli degilse doktorun sana kayit acmassa randevu alamiyorsun zaten randevuda yok istanbulun genelinde ben galiba yaptirmicam napim ucret vericek dururmum yok kim bilir kac para oldu esim kahvehaneci 1 senedir gelir yok devlet gebe hastalara cok zor zamanlar yaratiyo
Sssssyyyy Serpilbb teşekkür ederim internetten baktım 18 20 hafta arası yapılıyor detaylı ultrason kafam karıştı
Yenihamisssa Serpilbb devlette hangi bölüme randevu alınıyor detaylı ultrason için ve bunun bi zamanı varmı bilginiz varmı bununla ilgili
Serpilbb Yenihamisssa perinatoloji den randevu alınıyor 20 24 arası yapılıyor ama doktorunuz daha iyi bilgi verir