Melek__55 afrasil ovulasyon testi lapuck alyorum hep evet bu ay adetin yirmi bir günü gideceğimi progesteron hormonna bakmak için bu ayda olmazsa diğer ay tedaviye başlayacağım aslında bu ay başlayacaktım da doktorum ayrılmış yerinden kaldı öyle
Melek__55 Zeytinlimon benim de bir buçuk yıldır olmyor diğer ay kesin gidip bütün testlerimi yapacağım
Bfduam CansuDRY klomenle beraber mıydı? Amh, Fsh kaçtı? Şu an Dr muayenehanesi deyim bekliyorum, tahlillerim iyi çıkmadı, değerlendirecek.
CansuDRY Bfduam Klomen değil. Menagon iğne kullandım 2 kutu. Amh, fsh değerlerim neydi bilmiyorum. Bakılmadı onlara. Geçmiş olsun, umarım iyiye gider değerleriniz.🙏🏻
llFatma Melek__55 Ben ilk başlarda kafaya takardım bu ay da görecek miyim acep diye. Baktım olmuyor saldım kendi kendine oldu. Rahat olmanız çok önemli.
Saricivciv Bfduam yok yok cok kolay bi şekilde halledilecek bir mesele merak etmeyn gerekirse iğne kullanırsnz en etkilisi o
Elif95Kuzey dertist zaten önerilen şu adet bitti 2-3 gün sonra düzenli iki günde bir ilişki olması hergün olması sperm kalitesi düşürüyormuş iki gümde bir mantıklı bide vajina da spermler 5 gün kadar yaşayabiliyor ya yani yumurtlamayı ıskalama şansı pek olmuyor garanti bir sistem. Bende öyle yaptım mesela
Elifcc dertist bende genelde yumurtlama gördüğüm hafta sizin 15. Gününüz gibi çizgi gördüm t c kadar değildi ama koyuydu sonra hep silikleşti buradanda sormuştum siz o zamanlarda mı yumurtladığınızdan şüphelendiniz acaba
dertist Elifcc digerlerine gore daha koyuydu birde ben adet takviminden takip ediyordum o gunu degerlendirdim hic kalkmadim ama sabaha kadar sonra hic iliski olmadi 10 gun sonra filanda teste cikti zaten