Elif95Kuzey Melek__55 he bir de incir vaarya canım yumurta çatlatmaya bire bir baya kuru incir yiyeceksin o kadar birde ben Meryem Yusuf Rahman sureleriyle dua etmiştim onları okuduğumda hamileymişim bilmiyordum ama olsun çok faydası var
Melek__55 Elif95Kuzey çok haklısın ben bir yıldır uzanyrm bacaklarımı kaldıryorum hiç faydası olmadı tamam diyorum bu ay takmicam yine ilaki kafama takıyorum ovulasyon testi alıyorum yapıyorum iyice strese giryorum😫
Elif95Kuzey Melek__55 işte yapma onu ben resmen salladım bide benim eşim hemen istemese ben dururdum 1 sene falan Ağustos’ta evlendim daha . O bebek psikolojisine girince ilişki yaşamaya da görevmiş gibi görüyoruz bu da çok yanlış bebeğe odaklanarak yapıyoruz stresli oluyoruz hayır ilişkiyi zevk alarak eğlenerek yaşamak gerek yani son derece gevşek rahat olmak lazım valla kafamdan o bebek düşüncesini attım anın tadını çıkarmaya baktım sonrasında kalktım gittim falan olmuş. Tabi ki bir zamanı var Allah be zaman isterse o zaman olur. Tevekkül et ve buna çok takılma. Bak o zaman güzel olacak herşey
dertist Elif95Kuzey herkesin bunyesi farkli ama gununu yakalamak lazım benimde oyleydi yumurtlama takibi yaptim iki ay sonraki ay kaldim ama tek gun adetten 11 gunu yumurtlama oldu ogunu degerlendirdim kalkmadim bide benim rahmin kalp seklinde yani bunlarinda etkisi var
Elif95Kuzey dertist zaten önerilen şu adet bitti 2-3 gün sonra düzenli iki günde bir ilişki olması hergün olması sperm kalitesi düşürüyormuş iki gümde bir mantıklı bide vajina da spermler 5 gün kadar yaşayabiliyor ya yani yumurtlamayı ıskalama şansı pek olmuyor garanti bir sistem. Bende öyle yaptım mesela
afrasil Melek__55 doktora gitmediniz mi hic hormonlarinz yumurtalarnz ne durumda neden göremediniz vs
Melek__55 afrasil geçen ay gitim adetin üç günü hormonlar iyidi pcos var bende ama yumurtalık durumundan bahsetmedi doktor benim mi sormam lazim hiçbir bilgim yok 🤦
afrasil Melek__55 amh degerinize bakıldı mı . Lh degeriniz kaç ? Pko varsa ondan dolayı yumurtlama göremiyor olabilirsin destek verir zaman kaybetme . 5 aydır ovulasyon takip ediyorum yumurtlama göremedim dersin. Bide rica etsem resmini yükler misin ovulasyon testinin
CansuDRY Melek__55 Benim adetlerim de kendimi bildim bileli çok düzenlidir. Buna rağmen yumurtam büyümüyormuş meğer. 2 yılın sonunda yumurta büyütüp çatlattığımız ay hamile kaldım. Muayene olun, ihmal etmeyin.
Bfduam CansuDRY yumurtanın büyümediğini adetliyken muayenede mi anladı? yumurta büyütüp çatlama, klomen ve çatlama iğnesi miydi?
Bfduam Saricivciv yumurtlamanın olmadığını dr kan testindeki estradiol hormonuyla mı öğrendi? Ilacın adı neydi, bende gidicem birazdan Dr a belki aynısını verir, bileyim.
CansuDRY Bfduam Yumurta büyütücü iğneye rağmen yumurta takibinde hiç yumurta büyümediğini gördü doktor. İnsülin direncinden oluyormuş öyle. Şeker ilacı başlayıp yumurta büyütücü iğneye devam ettik, o kadar iğneye rağmen zar zor bir yumurta büyüdü.
Melek__55 afrasil bütün hormonlara bakıldı ama amh bakılmadi amh adetin yirmi bir günü mü bakılıyor du ovulasyon testi çok yaptm çok resim çektim geçen ay sildim hepsini bu ay başlicm tekrar buraya atarm
Melek__55 CansuDRY CansuDRY ben bu ay cilfie macun soğan suyu günde bir bardak aslan pençesi kasıklara masaj günde üç litre su günde beş bin adım atıyorm ekstradan d vitamini alyorum inşallah sonuç alırım artık ya 😫🙄🤲🤲
Bfduam CansuDRY klomenle beraber mıydı? Amh, Fsh kaçtı? Şu an Dr muayenehanesi deyim bekliyorum, tahlillerim iyi çıkmadı, değerlendirecek.
afrasil Melek__55 testn hangi testlerden bikere bozuk benim başıma geldide eski olanlardan ondan sordum. Amh herhangi bir zamanda bakılıyor. 21. Günü progesteron hormonuna bakılıyor onada baktır
Zeytinlimon Melek__55 Melek__55 böyle değerlendirmeyin bnde yaptın 4 ay boyu olmadı ovülasyon testini biraktım dr gittim tahliller normal çıkınca rahim film çekildem ve gilmden sonra hamile kaldım.dr a gittiğim için artık olmiycaksa aşilama vs deneyeceğim die kafamdan silmiştim takipsiz şekilde bir kaç kez olan birliktelikden sonra hamile kaldım.kafanızın rahatlaması gerekiyor ilk önce herşey normaldi 13 ay olmadı bnm.
Melek__55 Zeytinlimon benim de bir buçuk yıldır olmyor diğer ay kesin gidip bütün testlerimi yapacağım
Melek__55 afrasil ovulasyon testi lapuck alyorum hep evet bu ay adetin yirmi bir günü gideceğimi progesteron hormonna bakmak için bu ayda olmazsa diğer ay tedaviye başlayacağım aslında bu ay başlayacaktım da doktorum ayrılmış yerinden kaldı öyle