mucizem721 bir önceki gönderinizde rezil bir doktor diyecek kadar ne yaşadınız demiştim şimdi bu gönderinizi okudum, cevabı bulmuş oldum.
Öncelikle geçmiş olsun, ve size sağlık dilerim. Ancak yazdığınız duruma göre Murat bey için yaptığınız hakaret hoş olmamış.
Detaylı ultrasona hem Antalyada hem de Aydın’da girdim. İkisinde de doktorlar önce inceleme yaptı notlar aldi incelemenin ardından tek tek açıkladı bilgilendirdi. Yani sizin beklediginiz gibi hem ultrasona bakıp hem de bilgilendirme yapılmıyor. Benim bebeğimde de bazı sorunlar vardı, ben Antalya’da detaylı ultrasonda öğrendim, peşinden tavsiye üzerine Aydında Murat beye gittim orda da aynı şeyler çıktı, hatta amniyosentez işlemini de Murat beye yaptırdım. İlgisi de bilgisi de gayet yeterliydi. Bebekte bir sıkıntı olduğunu söylemek ilgisizlik olmuyor. Aksine olumsuz bir durum varsa bunu bilmek zorundayım, bebeğimin yaşamayacağını söyleyecek olsa bile ben bilmek isterim ki sonradan hayal kırıklığı yaşamayayim. Doktorumun gerçekleri söylüyor olması onu kesinlikle rezil bir doktor yapmaz.
Bebegin sağlığıyla ilgili olumsuz şeyler elbette olabilir, doktorun bunu size tüm netliğiyle söylemesi ve karşılaşacağınız her türlü durumla ilgili açıkça bilgilendirmesi gerekir. Olumsuz yorum her doktor için yapilabilir ama hakaret etmek bence hiç doğru değil.
Ayrıca sadece doktora değil ona giden hastalara da hakaret etmişsiniz “aklı olan gitmesin” diye. Benim mesela gayet aklım yerinde ve yine gebe olsam yine murat beye giderim.