Angela Kucukmucize Fiyat ortalaması bakıyorum bende olduğum yerde 500 dediler orda uygun bulursam orayı tercih edicem medinovayi duydum baya iyi ilgileniyor dediler teşekkür ederim 🌸
Flztrky Angela medinova da yaptırdım iki hafta önce dr Ediz Çakır’a. Tereddutle gitmiştim ama çok memnun kaldım. İnce ince anlatıyor her şeyi. Ücret 375 tl ödedim.
Flztrky Angela bir de özelde murat aksoy u araştırmasına baya. Onu da çok öneriyorlar. Ücret 500 tl diye biliyorum.
Flztrky Angela evet sanırım özelde en uygunu ücret olarak. İlgi alaka olarak da yüzde yüz önerebilirim. Zaten daha iki hafta oldu ben de gideli. Ücret aynıdır.
Busra3509 Angela poliknik hastane değil 😊 medinova ile anlasması var bide kendisinin her hangi bi tahlil vs isterse 😊😊
Flztrky Angela ultrason renkli evet ama şöyle bi durum var. Renkli olarak bize vermiyor. Ama ekrandan istediğin gibi cekebiliyorsun. Uzun uzun videolar çektim ben. Zaten doktor kendisi de sürekli bak bunu çekebilirsin falan diyip baya musade veriyor.
Angela Busra3509 Tamamdir iyi ki yazmışım buraya valla cok uçuk rakamlar duydum iyi oldu bunlar çok teşekkür ederimmm🌺
Butterflyy1 Busra3509 bende simdiden arastiyorum bu dediğiniz kisiye gitmeden nasıl ulasabiliriz peki bi numarası falan var mi
Busra3509 Angela ne demek rica ederim 😊🙏 eğer giderseniz Büşra ve aziz çifti yönlendirdi dersiniz biz ailecek görüsyrz kendisi ile. İlgilenir baya sıcak kanlıdır 😊🌸 Yardımcı olabildysem ne mutlu
Angela Busra3509 Elbette mutlaka derim sabah arayacağım bilgi almak için. Bu arada ekstra ücreti yok degilmi hani +muayene alıyor ya kimi yer
Busra3509 Angela yok ben daha önce bi arkadasımıda yolladm. Sadece detaylıya girmek istiyorum dersinz 😊😊