Kızçeler 34 haftalık olduk sürekli lavabo ya gidiyorum çok garip daha önce böyle değildim😀 sizde böylemisiniz bi rahat edemez oldum
Çiş meselesi 😀
- Düzenlendi
prensimgeliyor ben direk kaçırıyorum artık yetişemeyip😂 bir ileri boyuta taşıdım🙈😂😂 36+2 haftalıgız
prensimgeliyor
bizde 37 haftalığız gece azcık uyuycam tam tatlı bir uykuya dalıyorum çiş geliyor sabaha kadar sürekli wc yolundayım😅🤣🤣
@Kimkibu ayy deme 🤭 sürekli geliyor benimde normal mi acaba 😀
Kimkibu özür dilerim ama çok güldüm. 😂😂🙊🙊
@ElifAzram çok zor ya rahat edemez oldum
prensimgeliyor çişimiz bile başımıza bela oldu ya😂 34 deyim bende sürekli tırt tırt kaçıyor altıma. Pijama ve iç çamaşırı değiştirip yıkamaktan canım çıktı 😂😂
@snglysl yaa kaçırmada çok kötü 🤦🏼♀️ Bi tw izleyemedim lavaboya gitmekten 😀
prensimgeliyor bende 33+5 oldum yatak odasına taşıycam klozeti artık sabah a kadar git gel bıktım😃😃
prensimgeliyor normal normal gelsin yetişin bence sıkıntı yok😂
@elifnurrrr benim odada var iyiki ahahahha 😀😂
mavi_kelebek467 bende kendi kendime gülüyorum gülünce dahada berbat oluyor🙈😂😂
@Kimkibu doktora da gittim bugün sormadımda😂
prensimgeliyor ben sordum koskoca kadın utanmıyormusun die dalga gecti😂 sonra anne olmak böyle bişi dedi sıkınyı yokmus yani🙈😂
@Kimkibu hahhahah dalga da geçerler ya 😀🤭 aman normal olsun da
Bende her hapşırdığımda altıma kaçırıyorum 😀sonra kendime bir sürü küfür ediyorum 😀
Ben hiç zorlanmadim ay bu cis meselesinde uykumdan falanda kalkmadım 36 olcam hala tuvalete taşınmadim 😂
snglysl sormayın sanki altına kacicak gibi gelmesi sanki 5dakka önce wcye gitmemiş gibi valla ben ince günlük peşlerden kullanıyorum her lavaboda değiştiriyorum rahat oluyor kaçsa bile değiştirince iç çamaşırım kuru kaliyor
Ben 26 da haftadayim fenayım gece gunduz tuvalet en cok vakit gecirdigim yer oldu
[silindi]
prensimgeliyor yatagi tasidin tuvalette uyuyorum artik 🤣